2777
2789
عنوان

خانم های متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 54 پست

مهریه میخداستم صد و چهارده تا کنم ، ک دایی همسرم فضولی کردن منم از لج اون کردم ۲۲۴ تا ، وگرنه اون دخالت نمیکرد همون صد و چهارده تا مبکردم

معیارم این بود اخلاقیات داشته باسه اهل نماز باشه ، صداقت و ....

خونه دوس داشتم داشته باشه ک نداشتن 

دوس نداشتم غیرفارس باشه ک همسرمم ترک دراومد😅

فاصله سنی دوس داشتم بیشتر ۳ سال باشه ، ک یکسال بزرگترن 

در کل راضیم از ازدواجم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر معذرت میخوام تو تاپیکت اینو میپرسم میخوام تاپیک بزنم بلد نیستم جچوری کنم شرمنده استاتر

تو همین صفحه یه قسمتی هست نوشته تاپیک جدید

روی اون کلیک کنید موضوع تاپیک و متن اصلیش رو بنویسید و نوع تاپیک رو مشخص کنید و تمام.

استارتر معذرت میخوام تو تاپیکت اینو میپرسم میخوام تاپیک بزنم بلد نیستم جچوری کنم شرمنده استاتر

تو قسمت تبادل نظرسایت رو بزن بعد نوشته ایجاد تاپیک 

زندگی دشوارترین امتحان است بسیاری از مردم مردود میشوند .....چون سعی می‌کنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه هرکس فرق میکند  
تو همین صفحه یه قسمتی هست نوشته تاپیک جدید روی اون کلیک کنید موضوع تاپیک و متن اصلیش رو بنویسید و ن ...

همین کارو کردم ولی یه قسمت نوشته تالار الزامی هست اونو نمیدونم چیکارکنم

فقط اخلاق و معرفت و کنارش این که فعال باشه 

اصلا شغل مهم نیست

یه کارگر فعال که عرضه داشته باشه خیلی موفق تر از یه کارمندیه که بلانسبته شما بی عرضه باشه

اینو جدا میگم تجربه کردم

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

خب الان که همه خدایی مهریون بالاست

مثلا طرف نوشته 300 تا الان حدود یک میلیارد و هفتصد هشتصد میشه

فکر میکنید شوهرتون میتونه این مبلغ رو بده؟؟؟

چون مهریه باید در هر صورت داده بشه

یک دین بر عهده ی مرد هست

بعد از کلی تحقیقات و رفت و آمد اخلاق و صداقت و شخصیت و... رو پسندیدم و البته رضایت خانواده خودم.&nbs ...

خب مثلا اگه همین اخلاقارو داشت ولی مهریه بود 50 تا قبول میکردین؟؟

برام ثبت نمیشه میگه تالارالزامیس

خب برو یکی از تالار ها رو انتخاب کن مثلاً تالار متفرقه

زندگی دشوارترین امتحان است بسیاری از مردم مردود میشوند .....چون سعی می‌کنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه هرکس فرق میکند  
ما تمام خواهرهام تاریخ تولدشون بود پدرم گفتن اوناهم قبول کردن  معیارم فقط مرد بودن و غیرتش ودو ...

خب این مبلغ خیلی خیلی زیاد میشه

می تونن پرداخت کنن؟

مثلا طرف مهریه 100 تا بود یا 50 تا قبول میکردین؟؟

در صورت داشتن همه ی اون ویژگی هایی که فرمودید؟