2777
2789
عنوان

خانم های متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 54 پست
خب شما واقعا قبول میکردین؟؟؟ من سوالم اینه

من خودم چون همسرم خیلی دوستم داره خودم بخشیدم ولی داخل خاستگاری برای دختر مهمه چون احساس میکنه دارن سر اون معامله میکنن نباید کم و زیادش کنید اگر خانواده اونا مبلغی گفتن شما بگید باش قبول ولی اگر شناخت دارید ازشون اگر غریبه هستن البته هرچی هم بگن الان تا فکر کنم 150 شده 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
خب اگر شوهرتون اون موقع 550 تا رو قبول نمیکرد مثلا میگفت من در توانم 100 تا هست .با توجه به این که ا ...

ما با هم صحبت کردیم و ایشون قبول کردن. میتونست قبول نکنه. پدر من ۱۱۴تا مد نظرش بود ولی گاهی یه شرایطی پیش میاد که اون طوری که میخوای نمیشه. پدرم نمیدونستن مهریه ی خواهر همسرم چندتاس ولی چون مذهبی بودن فکر نمی کرد بالا باشه. پرسید مهریه ی دختر شما هرچقدر بود مهریه دختر منم همونه.که یه وقت دوتاشونم جوونن فکر نکنن این قضیه ارزششون رو نسبت به هم تعیین میکنه. اونا هم قیافه گرفتن گفتن دختر ما فرق داره و... و پدرم گفت اگه فرقی بین دختر من و شما هست که بفرمائید خوش آمدید و گرنه مهریشون مثل هم باشه. اونا هم قبول کردن. حتی روز عقد مادرش میگفت اون ۵۰تا رو حد اقل حذف کنیم که مثل دختر من نباشه که پدرم قبول نکردن نه به خاطر پولی که اگرم نقد بشه دست اون نمیرسه بلکه به خاطر عزت دخترش که من باشم. بله گاهی تو شرایط استثنائی تعداد سکه مهم میشه. الانم من و همسرم زندگی خوبی داریم و من همیشه طوری رفتار کردم که قیمت سکه هرچی هم که باشه هیچ تاثیری رو روحیه ی همسرم نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما با هم صحبت کردیم و ایشون قبول کردن. میتونست قبول نکنه. پدر من ۱۱۴تا مد نظرش بود ولی گاهی یه شرایط ...

الان مثلا من خواهرم 14 تا است

ولی مثلا من حتی 50 تا هم گفتم طرف زیر بار نرفته

میگه 100 تا یا 300 تا

منم قبول نکردم

خیلی از پسرای اطراف من این طوری هستن

منظور نن اینه که دو تا خواستگار دارین به یکی اخلاقیات و شخصیت  نمره بدیم 80 یکی دیگه 60  ...

ما یه استاد داشتیم که از نظر اعتقادات و سطح سواد خیلی عالی بودن. یادمه میگفتن مهریتونو احمقانه انتخاب نکنین. مهریه پشتوانه ی دختره. مهریه نباید طوری باشه که اگه شیطون بره تو جلد مرد سریع به فکر طلاق بیفته چون شرایط زن و مرد بعد از طلاق اصلا مثل هم نیست. مثلا میگفت مهریه خانم یکی از همکارانش که تو جو انقلاب و اینا بودن سری کامل آثار شهید مطهری بود. بعد آقا واسه ادامه تحصیل رفتن آمریکا و برگشتن و به خانمشون گفتن مورتو از تو کتابخونه بردار و برو خونه ی بابات من میخوام ازدواج کنم.

نه من به ۵۰ تا سکه رضایت نمیدم نه چون کمه چون نمیتونم ایمان اون آقا رو تا همیشه تضمین کنم و اون ۵۰تا سکه پشتوانه ی محکمی نیست. بله مهریه تا حدودی مرد رو به زندگی پایبند میکنه.

الان مثلا من خواهرم 14 تا است ولی مثلا من حتی 50 تا هم گفتم طرف زیر بار نرفته میگه 100 تا یا 300 ت ...

بله شما حق دارین هم دخترای شارلاتان زیاد شدن. هم به دخترا حق بدین واسه پز دادن نیست اکثرا واسه پشتوانه س که زندگی شون به مویی بند نباشه و به خاطر مهریه هم که شده مرد به یه سری قید و بندای اخلاقی پایبند بمونه

ما یه استاد داشتیم که از نظر اعتقادات و سطح سواد خیلی عالی بودن. یادمه میگفتن مهریتونو احمقانه انتخا ...

آخه این تفکر که مهریه پشتوانه است غلطه

شما میگین ایمان یه مرد رو نمیشه برای همیشه تضمین کرد درست

ولی ایا ایمان خانم هم قابل تضمینه؟؟؟

مگه امکان منحرف شدن زن نیست؟؟

تو همین سایت بوده و دیدم که زن رفته خیانت کرده و مرد حالا باید کلی سکه بده و خیانت طرف رو هم ببینه

خب تو این موارد باید چکار کرد؟؟

آخه این تفکر که مهریه پشتوانه است غلطه شما میگین ایمان یه مرد رو نمیشه برای همیشه تضمین کرد درست و ...

اینا همش احتمالاتیه که وجود دارن. باید دقت کنید تو انتخاب ولی وسواس زیاد و مجرد موندنم درست نیست. جوری انتخاب کنی که اصطلاحا نه سیخ بسوزه نه کباب. ما که کارشناس نیستیم نظر خودمونو میگیم. ولی میتونید از یه کارشناس مورد اعتماد کمک بگیرید.   موفق باشید. 

اینا همش احتمالاتیه که وجود دارن. باید دقت کنید تو انتخاب ولی وسواس زیاد و مجرد موندنم درست نیست. جو ...

خب این حرفایی که الان فرمودید در مورد مرد هم صدق میکنه یعنی شما با معیار درست و اگاهانه انتخاب کنید دیگه نباید نگران این مسئله بود

اگر هم که پاکی طرف رو نمیشه تا اخر تضمین کرد این فرضیه هم برای دو طرف بازهم صدق میکنه

یعنی هر دو طرف شامل موضوع میشن

زیاد نیست 114 تا ؟ مثلا با توجه به قیمت سکه ؟

شوهرم اول گفت ۱۴ تا گفتم ما ۱۴ تایی نیستیم اونم گفت ۱۰۰ تا میذارم روش خودمون تو اتاق توافق کردیم اصلا بزرگترا یه کلمه هم در مورد مهریه حرف نزدن.من که نمیخوام بگیرم.الان ۷۰ ۸۰ تا هم خوبه