2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچهها بی بی چک من زیر س دقیقه هاله انداخت ، خودم میبینمش تو عکس نمیفته 

نورگوشیتونو ۱۰۰ میکنید ؟ گوشیتونم یکم ببرید عقب ببینید ، یعنی مامان شدم؟

ببخشید استارتر

خدایاشکرت❤

ایشالا ک مثبته😍😍😍

ابجیا یه سوال. من لکه قهوه ای دارم ۱۵ روز پیش اقدام کردم 

نمیدونم از چیه. شما هم اینجوری بودین؟

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 
ارع بزن منتظرم

خداکنه منفی باشه اخه یه یه هفته عقب اندختم 

عقدم هیچ کاریم نمیکنم خاک تو سرم ولی بلزم استرس دارم😑از وقتی گفتن با پرده هم میشه حامله شد دیگه دو روز  عقب بیفته مثه چی میترسم🙁

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
ایشالا ک مثبته😍😍😍 ابجیا یه سوال. من لکه قهوه ای دارم ۱۵ روز پیش اقدام کردم  نمیدونم از چیه ...

چی چی ایشالا مثبته اخه😑

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
ایشالا ک مثبته😍😍😍 ابجیا یه سوال. من لکه قهوه ای دارم ۱۵ روز پیش اقدام کردم  نمیدونم از چیه ...

لک لانه گزینه خوش بحالت من ۳ ماه اقدامم و خبری نشده هنوز 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
خداکنه منفی باشه اخه یه یه هفته عقب اندختم  عقدم هیچ کاریم نمیکنم خاک تو سرم ولی بلزم استرس دا ...

واقعا . باشه چی میشه منم عقدبودم حامله شدم.ایشالا که بارداری😂الان بزن خبببب 

توروخدا منتظرم 

مامانِ شایلین 🥰 در انتظار نی نی دوم🤰🏻شایلین:۲۰/۶/۹۹
سلام بچهها بی بی چک من زیر س دقیقه هاله انداخت ، خودم میبینمش تو عکس نمیفته  نورگوشیتونو ۱۰ ...

یکی دیگه بزن ای زیاد مشخص نیس