2777
2789
چی چی ایشالا مثبته اخه😑

نمیخوای😐 عا عقدی تازه دیدم ایشالا نشی تا بعد عروسیت😜😜

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا . باشه چی میشه منم عقدبودم حامله شدم.ایشالا که بارداری😂الان بزن خبببب  توروخدا منتظر ...

باشه فقط زیر ده دیقه درسته نه؟

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
نمیخوای😐 عا عقدی تازه دیدم ایشالا نشی تا بعد عروسیت😜😜

اده  دیگه😥

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
لک لانه گزینه خوش بحالت من ۳ ماه اقدامم و خبری نشده هنوز 

امیدوارم میترسم زودتر پری شده باشم تمام امیدم ب این ماه😞 ایشالا تو هم همین روزا دامنت سبز میشه خواهری 

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 

بچه ها به مدیکور اعتماد نکنید هی واسه من هاله می ندازه در حالیکه باردار نیستم، مثبت کاذب زیاد داره

مگه اینکه خط پررنگ واستون بندازه

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم
اده  دیگه😥

منفیه نگران نباش😁 یه مدتی شوهرتو منع کن ک بی احتیاطی نکنه😜

امیدوارم میترسم زودتر پری شده باشم تمام امیدم ب این ماه😞 ایشالا تو هم همین روزا دامنت سبز میشه خواه ...

مرسی عزیزم انشاالله که باردار باشی نگران نباش 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗