2777
2789
عنوان

عفونت دارم چند روزه چکار کنم

119 بازدید | 12 پست

کمکم کنین.دکتر رفتم بهم پماد کلوتریمازول واژینال داده مینرسم استفاده کنم عوارض داشته باشه .درد لگن ترشح زرد و بوی بد دارم چکار کنم؟البته قرص مترانیزول هم داده ک میترسم بخورم چکار کمم گمکم کنین

علت اینکه رفتی دکتر چیبوده وقتی میترسی قرص بخوری و پماداستفاده کنی😐😐😐😐😐

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ک اینجوری هستی چرا میری دکتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قرص داده نمیخوری.

پماد داده استفاده نمیکنی..

هه پس میخوای چطور عفونتتو درمان کنی.

عوارض؟؟؟

چ عوارضی؟؟؟

اگ عوارض داشته باشه پس چرا واس عفونت ساخته شده؟؟؟و چرا دکترا تجویزش میکنن؟؟؟؟؟؟؟

مگه قرص ترس داره عفونت که ضررش بیشتره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

والا ما زنا عفونتو حداقل ی بار هم داشتیم رفتیم دکتر.واس هممونم ی دارو تجویز شده استفاده کردیمو خوب شدیم.

برو همین حرفاتو ب دکترت بزن.بگو میترسم ضرر داشته باشه استفاده کنم ببینم چی جوابتو میده.

وااای بدجور حرص میخورم.

بای👋

منم داشتم

من سوزش و خارش و ترشح پنيركي داشتم بدون بو

هر روز نيم ساعت تو سركه سفيد نشستم خوب شدم

دكترم نرفتم

پمادشم بدون نسخه ميدن گفتم خوب نشدم ميخرم ك خوب شدم

باز پماد از قرص عوارضش كمتره

همينو استفاده كن

پمادش چنده؟؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

والا ما زنا عفونتو حداقل ی بار هم داشتیم رفتیم دکتر.واس هممونم ی دارو تجویز شده استفاده کردیمو خوب ش ...

مجبکر نیستی دوست عزیز بیای نظر بدی اینجوری تشر میزنی واقعا که