2777
2789

سلام جایی پارسال عید رهن کردیم خونه بزرگ و تازه بازسازی شده صاحب خونمون شرکت تفتی دو هفته استراحت دو هفته کار خانم و دوتا بچش طبقه پایین شوهرم از ۶ صبح میره ۱۰ شب میاد من و دخترم تو خونه ایم بی ازار بی رفت و امد داریم بنایی میکنیم خونمون تقریبا با پول رهنمون و بیست ملیون ک بذاریم اماده میشه بگم که پارکینگ و انباری ک متعلق ب ما بود انباری نصفشو دادیم وسیله جیدن پارکینگ هم فقط جای ماشینمون نگه داشتیم یخچالاشونو گذاشتن گاز صفحه ای گذاشتن اما چون امانت بود من گاز خودمو اوردم گذاشتم کلا تا حالا یکبارم تو خونشون جوهر و اینا استفاده نکردم که کاشی هاشون لعابش بره حالا صابخونمون گفته تا هر وقت خاستید با همین مبلغ بشینید بخاطر اینکه مث شما دیگع هیچ جا نمیتونم پیدا کنم شما ک هستین خیالم از زن و بچم راحته هر وقت خونتون بدون هیچ که بخاین اذیت بشین اونوقت برین 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب خدا خیرشون بده   تا باشه از این صاحب خونه ها . مال ما که بی خبر فروخت به یه نفر دیگه ...

اخی عزیزم انشالله زود زود تو خونه خودت بشینی ماهم ۴ سال ازدواج کردیم هنوز خونمون حدود ۶۰ میلیون دیگه کار داره خیلی سختی کشیدیم خیلی باور میکنی چک داشتیم حقوقمون کفاف قسط میداد من میرفتم گوشوارمو میفروحتم چکمونو پاس کنیم اما با همه جیزاش حس داشتنش شیرینی برات ارزو میکنم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
کجایید اگه خالی کردید ما بیایم جاتون😍

😂😂😂اصفهان گلم 

اخی عزیزم انشالله زود زود تو خونه خودت بشینی ماهم ۴ سال ازدواج کردیم هنوز خونمون حدود ۶۰ میلیون دیگه ...

ممنون بابت دعای قشنگت .خدا بزرگه ما هم اول راهیم دو سال و سه ماه عروسی گرفتیم ان شاالله همه مستاجرا صاحب خونه بشن   

کاش همه صاحبخونه ها یاد بگیرن‌

اره چون خودشون بعد ۱۶ سال صاخب خونه شدن گفت درکتون میکنم ما میتونستیم بریم مثلا حیاطمون شن بریزیم جا موزاییک کمد دیواری نزنیم از همه جاش برنیم اما شوهرم میگه اینجوری بهتره تکمیلش میکنیم میریم 

ای بابا شانسو ببینا 😂😂😂😂 انشاالله زودتر میری خونه خودت مبارکتون باشه

فداتشم انشالله شما اگه نداری صاحبخونه بشین اگه دارین که خوشبختی مهمون دایمی خونتون باشه 

اره چون خودشون بعد ۱۶ سال صاخب خونه شدن گفت درکتون میکنم ما میتونستیم بریم مثلا حیاطمون شن بریزیم جا ...

با دل شاد ان شاالله برید داخلش اره کاملش کن که خیالت راحت باشه نمیخواد دوباره کارگر بیاد وکثیف کاری بشه 

فداتشم انشالله شما اگه نداری صاحبخونه بشین اگه دارین که خوشبختی مهمون دایمی خونتون باشه 

قربونت عزیزم ما هم تازه چندماهه خریدیم خیلی حس خوبی داره .موقع اسباب کشی خیلی بهتر درک میکنی وقتی شب اول با ارامش سرتو رو بالشت تو خونه خودت میزاری بدون هیچ دغدغه ای

قربونت عزیزم ما هم تازه چندماهه خریدیم خیلی حس خوبی داره .موقع اسباب کشی خیلی بهتر درک میکنی وقتی شب ...

واییی بی صبرانه منتظر اون لحظه ام ما فقط خودمون بودیم و لباسامون دونه دونه اجر باهم گذاشتیم دست گرفتیم به زانو خودمون بلند شدیم برا همین خیلی شوق دارم چون منت هیچ احدی نیس