دیشب پدرم گوشیم و ازم گرف (درسته با پسری نیسم ولی...) بادوستام حرفای خیلی رکیک زده بودم یا از دوست پسراشون بهم گفته بودن خلاصه گوشیم و گرفت دونه دونه پیامام و خوند یه دونه خوابوند تو گوشم گفت همین الان زنگ بزن بهشون منم زنگ زدم گوشیو ازم گرفت و گفت دگ با دختر من حرف نزن. اومد نشست گفت تو ک عاشق درس بودی چند وقته ک میگی بدم میاد پس بگو به خاطر ایناست منم اگ اینا دورم و بگیرن اینجوری میشم. خلاصه گوشیو محدود کرد. لوازم آرایشی و لاک و این چرت و پرتا هم جمع کرد همرو جلوی چشمام ریخت اشغالی.
قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم
خو پیامارو نگه داشتی واسه چی بعد که حرفاتون تموم میشد دیلیت میکردی میرفت پی کارش😢
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍