2777
2789
عنوان

پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقت بود زیادی تو گوشی بودم.  خیلی وقتم بود گوشیم و ندیده بود گفت برو بیار گوشیتو میخوام ب ...

خب الان ک دیگه محدود شدی 

ی مدت جوری رفتار کن ک اعتمادش رو دوباره بدست بیاری

و یادت  باشه پیام های مورد دار رو از گوشی همون لحظه حذف کن

خریت کردم 

دوراز جونت حالا اشکال نداره عزیزم یه مدت بگذره دوبار میشه مثل قبل پدرتم نگرانته بهش حق بده

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
بله صد در صد همینطوره

عزیزم منم تجربه این چیزاروداشتم البته جوردیگه.درنهایت درسی که گرفتم اینه که آدمای بدردنخورزندگیت روحذف کن قبل ازاینکه گندبزنن به زندگیت.قطعاپدرت صلاحت رو بهتر میدونه ازش ناراحت نباش.منم خیلی لجبازبودم وازپدرم عصبانی میشدم امابعدها فهمیدم اشتباه میکردم وممکن بود توی دردسربیفتم.پس ازتجربه های ما استفاده کن🌹❤

خداروشکر کن که پدرت بهت اهمیت میده و حواسش بهت هست. فقط میتونم همینو بگم که قدر ارزشی که برات قائل شدرو بدون. پدرا بلد نیستن مهربونتر رفتار کنن. خوشبحالت ک مهمی براش

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉

منم تو ۱۶_۱۷ سالگی دوستایی داشتم ک خیلی فرهنگشان با فرهنگ خانواده ما فرق میکرد و پدر و مادر نسبتا بی تفاوتی داشتن

ولی مادر و پدر من اصلا اینطوری نبودن اون موقع ها یادمه خیلی گریه میکردم و از اینکه استقلال نداشتم شاکی بودم

ولی الان ک فکر میکنم میبینم چقدر خوب بود ک حواسشون بهم بود من خودمم اگه خداخواست روزی مادر شدم تو دوره ۱۴ تا ۲۰ خیلی مواظبشم

بابات بهت اهمیت میده این خیلی خوبه....... توهم بچسب به درس... یجورایی اعتمادشوجلب کن ازدوباره...... چقدبابات خوبه زن نگرفته این یعنی فداکاری...... باهم خوش باشین زندگی کنیین فارغ ازدوستای الکی....... 

پدرت چقدر دوست داره  یک سری علف های هرز تو زندگی هستن که اگه نچینی. هم انرژی خودتو میگیرن هم ا ...

منم با شما موافقم

دوستام نیومده دم خونمون به پای مامانم

می افتادن با گریه

که بزار نادیا با ما بیاد مثلا بریم جایی

مامانم اجازه نمیداد،،

اصلا محدود بودم

حتی با اونا مهربونیت رد میکرد

بعد منو میزد

اما الان من شوهر کردم و تقریبا موفقم

ولی اونا یا طلاق گرفتن

یا ازدواج نکردن هیچی هم نشدن

بعضیا هم اسم شون در رفته