2777
2789
نمیدونم باید چیکار کنم چجوری از ذهنم پاکش کنم،؟

زمان پاکش میکنی میگن واسه فراموشی باید همون مدت عذاب بکشی که باهاش بودی یعنی ۸ماه عذاب بکش بعدش راحت شو منم سیریش شده بودم باور کن اگه پیشم بود به پاهاشم میفتادم که ترکم نکنه ولی وقتی گفت اگه یه بار دیگم مزاحمم بشی به بابات زنگ میزنم و میگم دخترت ول کنم نیس دیگه رهاش کردم ۶ماه بعد خودش اومدسراغم ولی اون رابطه هرگز درست نشد فقط دل شکست اول اون دلمو شکست بعد من با کارای احمقانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان پاکش میکنی میگن واسه فراموشی باید همون مدت عذاب بکشی که باهاش بودی یعنی ۸ماه عذاب بکش بعدش راحت ...

اخه ما4سال باهم بودیم...بقران کم نیست...نمیدونم چرا واسه اون راحته...

نزدیک اذان صبحه از خدا میخوام سرنوشت هیچکس رو مث من نکنه چشام موند دنبال عشق اولم که اون‌شکست خورد تو زندگیش طلاق گرفت و صدتا بلا سرش اومد ولی من واسه بدبختیاش گریه کردم خوشحال نشدم 

نزدیک اذان صبحه از خدا میخوام سرنوشت هیچکس رو مث من نکنه چشام موند دنبال عشق اولم که اون‌شکست خورد ت ...

بقران با جملت گریه کردم...میدونی عشقه منم وقتی ولم کرد بعد چند مدت ازم میخواست حلالش کنم

ولی ب خدای بالاسری قسم هیچوقت نفرینش نکردم بخاطره کارایی ک باهام کرد

ولی نمیدونم چرا دوباره اومده عذابم میده....

من بد دلم شکسته ولی نمیخوام واسه اون اتفاقه بدی بیفته

من بيدارم اصلانخوابيدم دارم گريه ميكنم خواهرم داره سكته ميكنه دستم به جاي بندنيست دامادمون حالش بدشد ...

استرس نداشته باشید بخدا کسایی که کرونا میگیرنم خوب میشن انقده ترسوندنمون که لرزه به جونمون افتاده،بقران خوب میشه نگران نباشید

خدای مهربونم کاش الان صدامو بشنوی،خودت از همه تو دلیامون خبر داری،خیلی ازت کمک میخوایم...خیلی خیلی زیاددد من ک هیچکسیو غیره تو ندارم پیشش گله کنم...خدا جون خودت ی نگاه به دلای شکستمون بنداز...اذانه صبحِ قسم به همین اشکایی که ریخته میشه خودت کمکمون کن....

الان فقط به آینده فکر کن به دخترایی که همین تو هستن پا رو احساساتشان گذاشتن به چه موفقیت هایی که دست ...

توکلم به خداس...مرسی از دعای خوبت دوسته مهربونم...امیدوارم توام به هرچیزی که تو دلت داری برسی