2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر که کنی ایشالا میبینی صبر کردن یعنی چی

دیگه ن میخوام شوهر کنم ن اعتماد کنم به کسی...من کلا تو عمرم با ی نفر دوست شدم،عاشقش شدم،فک کردم اونم دوسم داره...چن سال گذشت باهم بودیم اما وقتس فهمید دوسش دارم شروع کرد اذیت کردناشو،پیشه خودش میگفت من هر کاری ام کنم اسن ک نمیره چون دوسم داره...ولم کرد چقدددر اذیت شدم...الان دوباره برگشته تو نبودم با کسی دیگه تو رابطه بوده،ولی من هنوزم مثل نفهما دوسش دارم،هنوزم دارم خریت میکنم،ازم خواست برگردم...ولی بازم امشب با سرد بودناش گند زد ب حالو روزم....داستانه ما خیلیییی مفصلِ....شاید این خیلییی خلاصش بود،فقط خواستم یه چیزایی بدونید از این حاله خرابم همین.

بله...با عشق ازدواج کردیم...ولی الان خیلی خیلی زندگیمون عوض شد

شاید مث همیم،خیلی پیگیر بودنو و علاقه شدید تاثیر سوء میزارع،من ک فک میکردم با این کارام باعث میشم اونم بیشتر و بیشتر دوسم داشته باشه...ولی برعکس شد همه چی...ب قوله خودش شدم یه تو مخی...

با اینکه هیچ تعهدی بینمون نیست اما من تا به حال به ایره اون ن با کسی بودم و ن حتی فکره همچین کاریم کردم

خیلی ساده ام...اون 8ماه ولم کرد ولی ذره ای از احساسم کم نشد،دلیله حاله خرابمه

دیگه ن میخوام شوهر کنم ن اعتماد کنم به کسی...من کلا تو عمرم با ی نفر دوست شدم،عاشقش شدم،فک کردم اونم ...

همین سرنوشتت رو‌من تو گذشته یعنی ۱۲ سال پیش تجربه کردم خودت  نشکن آخرش مث من‌میشی ولش کن هرچند سخته پسرا ارزش دوس داشتن ندارن یه رابطه که واسه اولین بار خراب شد دیگه هرگز درست نمیشه هرگز

خواهرانه نصیحتم رو گوش کن

الان هیچکس دلش واسه بقیه نمیسوزه از هیچکس توقع نداشته باش من 33 سالمه تجربم ازت بیشتره

پس چرا من اینطوریم؟؟؟چرا عوض نمیشم همیشه مهربونه من بودم،اونی ک همیشه کوتاه اومده تو زندگیش من بودم،شاید سنم کمه ولی خیلییی سختی کشیدم.تو زندگیم...

شاید مث همیم،خیلی پیگیر بودنو و علاقه شدید تاثیر سوء میزارع،من ک فک میکردم با این کارام باعث میشم او ...

به تو گفته تو مخی؟؟؟؟

بهترین فرصته ولش کنی بذار اون تا عمر داره چشاش بمونه دنبالت فکر میکنه همه عالم مث تو هستن ولی نمیدونه عشق آول آدم همیشه عشق اولشه 

به تو گفته تو مخی؟؟؟؟ بهترین فرصته ولش کنی بذار اون تا عمر داره چشاش بمونه دنبالت فکر میکنه همه عال ...

دام خیلی گرفته خیلی.....کاش میمردم و این داستانا تو زندگیم تموم میشد...