dookhtar_payizi مدیر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 75 عنوان جووووش😑 | مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 18 پست سلامدوستان من جدیدا خیلی جوش میزنم جاشم میمونه شما درمان خونگی دارید که ازش نتیجه گرفته باشید ممنون میشم کمکم کنید 1398/12/13 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dookhtar_payizi مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 75 سلام یه سرک کشیدم تو تاپیکات منم یه راه حلی بلدم بگم؟😬😃 قوربون دهنت بگو😂
hi_im_chucky عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 1856 قوربون دهنت بگو😂 من خیلیی جوش های بدی میزدم خیلی بد همش هم چرکی روی گونه هامم میزد یمدت صبح ها موقع اذان و ناشتا یه قاشق غذا خوری خاکشیر میریختم تو آب بدون شکر میخوردم خوب شدم و الان دیگه هیچ جوشی نمیزنم😬😁 سوالی در رابطه با پسوریازیس داشتید بپرسید :)
dookhtar_payizi مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 75 من خیلیی جوش های بدی میزدم خیلی بد همش هم چرکی روی گونه هامم میزد یمدت صبح ها موقع اذان و ناش ... واقعا تاکی ادامه دادی چن وقته نتیجه گرفتی
hi_im_chucky عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 1856 واقعا تاکی ادامه دادی چن وقته نتیجه گرفتی ۴۰ روز اول نتیجه گرفتم ولی تا یه ۸۰ روزی ادامه دادم ولی طبع ها هم فرق داره من رفتم پیش یه دکتر طب سنتی بهم گفت طبع شمارو نمیدونم چجوریه؟مثلا وقتی سوار ماشین میشی حالت تهوع اینجور چیزا نمیشی؟بدنت گرمه؟ سوالی در رابطه با پسوریازیس داشتید بپرسید :)