2777
2789

کرونای واقعی چیست ؟

کرونای واقعی ویروس کشنده و بی رحمی است که به جان مغز های ما افتاده و در حال خوردن وقت و انرژی ماست .

کرونای واقعی ما مردمی هستیم که منتظر اعلام نتیجه کشته های و مبتلایان این ویروس هستیم .

کرونای واقعی ما مردمی هستیم که ماسک و ژل و دستکش ها را مخفی می کنیم تا بلکه به پنجاه برابر قیمت بفروشیم و سنگدان بیمار وجودمان را چینه و انباشته کنیم .

کرونای واقعی ما مردمی هستیم که یادمان رفت جنازه های صد ها نفر آدم بیگناه مسافر هواپیمای مسافربری هنوز خشکی کفن ندیده .

کرونای واقعی ما مردمی هستیم که به راحتی در سایه ی وحشت ویروس ، بیست و شش درصد رای ساختگی و تقلبی را در حلقمان کردند و ما روحمان هم خبر دار نشد که لااقل همرسانی بکنیم این تقلب بزرگ تر از تقلب سال هشتاد و هشت را.

کرونای واقعی دوست هنرمند من و کارگردان عزیزی است که شباروز  نسخه های دارچین و سیر و زنجبیل برایم می فرستد و قسم می خورد که بر اساس تحقیقات دکتر آیت الله فلانی درمان قطعی کرونا را یافته است .

کرونای واقعی ما هستیم که حتی حواسمان نبود در سایه ی همین نسخه های خیالی قیمت زنجبیل پنج برابر شده است.

کرونای واقعی تحریم همه جانبه مراودات مالی با همه ی جهان به دلیل ناپیوستن به پیمان های جهانی پول شویی و جلوگیری از جنایات بشری است .

کرونای واقعی ماییم که یادمان رفت آقای قالیباف در سایه ی وحشت کرونا با چهار درصد رای رییس مجلس شد و به یمن وجود ایشان قرار شده پست ریاست جمهوری حذف شود .

حاضرم روی ده سال از عمرم شرط ببندم که بیشترین  ما مطالب متفرقه ای را که در باره ی کرونا منتشر کرده ایم تا انتها نخوانده ایم .

در حالیکه معتبر ترین سازمان های بین المللی هنوز فقط دوازده نکته ی مسلم و قطعی را در مورد کرونا می دانند ما از ریشه تا میوه ، همه چیز را می دانیم بدون اینکه حواسمان باشد در هفتاد و دو ساعت گذشته که ما سر در گوشی هایمان در باره کرونا افاضه فیض می کردیم ارزش پولمان باز هم سقوط آزاد کرده و سکه از مرز شش میلیون تومان گذشته است.

کرونای واقعی منم که نسخه ی دارچین و سیر و سیاه دانه را  از قول پروفسور سمیعی در یک گروه تحصیل کرده و فرهیخته نشر می دهم و اصرار میکنم که همگان عمل کنند و باز نشر دهند.

کرونای واقعی تولیت اماکن زیارتی هستند که از ترس مبادا کم شدن یک اسکناس هزار تومانی در احرام متبرک ، درهای زیارتگاه ها باز گذاشته اند و ما هیچ عکس العملی نشان نمی دهیم.

انصاف بدهیم که ما حقمان است که یک نفر آخوند مرتجع بیسواد و ابله کتاب مرجع پزشکی را بسوزاند و به ریش اول و آخر مان بخندد .

بیماری شایع ترین روزهای ما مردم کرونا نیست ، سرطان است . سرطان همه گیر دانستگی و خود دانستگی .

سرطان غفلت ، سرطان بازنشر بدون مطالعه .

سرطان اطلاعات تقلبی و اصرار بر سر صحت

ایرج عاشوری

زمستان نود و هشت

سال کرونایی

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پاشوییه کن

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔