مامانا کمک کنید خسته شدم پسرم اصلا رو لگن جیش نمیکنه همه روشی پیش گرفتم جایزه جلو تلویزیون و... تا بلند میشه میره جیش میکنه کلی لباس شستم شرت آموزشی هم فایده نداره
دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
قبل اینکه بگه خودت ببرش هر یه ساعت ببرش بچه ندارم ولی خواهرزادمو اینجوری میکردم
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
تعجب کردی عزیزم چون من گهنه می شورم خسته شده بودم از پی پی شستن چند بار تولگن امتحان کردم یاد گرفت حالا بخاد دستشویی کنه خبر میکنه میبرم نگه میدارم بعد میشورمش
خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
ببین پسرا معمولا دیرتر جواب میدن.من دخترم رو ب اصرار شوهرم یکسالگی اموزش دادم ولی نتونست ولش کردم رفتم ۱۸ ماهگی اون موقع خیلی یاد گرفته بود حرف بزنه و تشخیص میداد ک جیش یا پی پی داره. قبلش ک با قصری فقط بازی میکرد ولی ۱۸ ماهگی یاد گرفت جیش کنه ولی تز می می ترسید منم یکم از پی می رو گداشتم تو قصری ک بفهمه میشه اینجا پی می کرد و خلاصه دیگه بدو بدو میرفت سمتش اولش یکم خرابکاری داشت ولی یک در میون مثلا ی بار تو قصری ی بار شلوار و کم کم این از بین رفت و کلا تو قصری دستشویی کرد.این جیزایی ک میگی نشون میده پسرت امادگیشو نداره.بجه ها با هم فرق دارن دختم نزدیکای دو سالش ک شد پوشک میدید فرار میکرد ولی الان دختر عمه اش ۲سال و ۲ ماهشه و همچنان پوشکه(فقط مادرشوهرم برا من تو گوش شوهرم میخوند بچه گناه داره عفونت میکنه و خرجش زیاده ب زنت بگو ببرش دستشویی)
دکتر میگه دیر شده پسر خوب نیست تو پوشک باشه زیاد کوچیک میشه آلتش و عفونت میکنه خواهرشوهرم دختراشو ۸ ماهگی گرفت اما من همچنان نتونستم خیلی واضح هم حرف نمیزنه آخه