2777
2789
عنوان

پوشک نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 26 پست
من که دخترم 9 ماهشه اینقد خوب یاد دادم بهش که بخاد پی پی کنه خبر میکنه جیش هم خبر میکنه مگه اینکه من ...

می‌دونه چقد آسیب میزنی به بچه!

وقتش نیس الان

۹ ماهه اخه!!

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دکتر میگه دیر شده پسر خوب نیست تو پوشک باشه زیاد کوچیک میشه آلتش و عفونت میکنه خواهرشوهرم دختراشو ۸ ...

وقتی بچه آمادگیشو نداره چ جوری میخوای بگیری اصلا عجله نکن واسه روحیه اش خوب نیس.خیالت راحت خودش وقتی تونست راحت میداره کنار من دخترم تا ی مدتم شبا خودش رو خیس میکرد.اما الان خیلی وقته ک میتونه کنترل کن یا نصفه شبا بیدار میشه میگه جیش دارم یا میداره صبح میره ولی ی دختر عمه داره ۴ سال و ۱ ماهشه هنوز شبا خودش رو خیس میکنه

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
دکتر میگه دیر شده پسر خوب نیست تو پوشک باشه زیاد کوچیک میشه آلتش و عفونت میکنه خواهرشوهرم دختراشو ۸ ...

دکتر کاملا اشتباه گفته

بچه باید آمادگیشو داشته باشه

به سن و سال هم نیس

از نظر روحی آسیب میبینه بچه

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
وقتی بچه آمادگیشو نداره چ جوری میخوای بگیری اصلا عجله نکن واسه روحیه اش خوب نیس.خیالت راحت خودش وقتی ...

دخترمن ۲۶ماهشه حدود ۸ماهه که شب تا صبح خشک میخوابه البته شایدم بیشتر چون ازشیر گرفتمش چک میکردم اون موقع شایدم قبل اون اونطوری بوده ولی روزا تو شلوارش جیش میکنه تو دستشویی نمیکنه

دخترمن ۲۶ماهشه حدود ۸ماهه که شب تا صبح خشک میخوابه البته شایدم بیشتر چون ازشیر گرفتمش چک میکردم اون ...

بچه ها متفاوتن نگران نباش تابستون درست میشه

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
دکتر کاملا اشتباه گفته بچه باید آمادگیشو داشته باشه به سن و سال هم نیس از نظر روحی آسیب میبینه بچ ...

میدونی آخه دست به آلتش که میخوره دردش میاد یکم التهاب پیدا کرده واسه همین میگه بگیرش از پوشک