2777
2789
عنوان

#سواد_رسانه_ای

145 بازدید | 23 پست

♦️‏به تیتر نگاه کنید👆خبر است. اما.... 

بیشتر خبرهایی که کلید واژه کرونا دارد دارای عکسی از اماکن مذهبیست. هدف تزریق موذیانه ذهنیت به ضمیر ناخودآگاه مخاطب است بدون آنکه خودش بفهمد. چگونه؟ هروقت از بیماری و بلا صحبت شد بطوراتوماتیک تصویر اماکن مذهبی درذهن مجسم شود!‏

♦️وقتی از شستشوی مغزی سخن گفته میشود قرار نیست گروهی را تداعی کنید که دور یک نفر حلقه زده و به فرامین او گوش میسپارند. شستشوی مغزی مدرن اینگونه است  و توسط رسانه ها اتفاق می افتد به همین سادگی و زیرپوستی بدون آنکه متوجه باشید.کمی زمینه کافیست تا طرف بتواند ذهنیت خودرا درحافظه شما بنشاند.
💬 B.‌behnam

در مصرف آب صرفه جویی کنیم.تو اون ۲۰ ثانیه که دستتامونو میشوریم، شیر ابو ببندیم

👍👍

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لااقل اگه بی بی سی فارسی می بینید 

برنامه های شبکه بی بی سی ای ک انگلیس برای مردم خودش پخش میکنه هم ببینید

فقط مقایسه کنید برخوردشو با کرونا تو بی بی سی فارسی و بی بی سی خودشون

حتی سر هواپیما اوکراینی و موشک ب عین الاسد بی بی سی که برای مردم انگلیس پخش میشد مواجهه اش با قضیه فرق داشت با بی بی سی فارسی

بی بی سی فارسی ک ادم نیست

اونم در حد شبکه خبر خودمون دروغ میگه!!

ولی خب ما با هر گونه اجتماعی مخالفیم و دلیل اینکه اماکن مقدس ما رو نشون میدن اینه ک اکثر اجتماعات ما در همین حوالی هست.وگرنه من با حرم رفتن این روزها مخالفم عروسی ام داشتیم گفتم امکان نداره برم ک کنسل شد البته

این شبهه ای که جدیدا انداختن چرا کرونا تو یه شهر مذهبی از ایران رواج پیدا کرده هم جالبه!!!!!

برای جواب همین بس که قم فرودگاه نداره....

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
این شبهه ای که جدیدا انداختن چرا کرونا تو یه شهر مذهبی از ایران رواج پیدا کرده هم جالبه!!!!!

خب قم شلوغه مسافر زیاده

و اگر اولین کروناا در مشهد بود اوضاع اینقدر داغون نمیشد

راعایت بهداشت در حرم مشهد بیشتر از حرم قم هست

قم رسیدگی شون ب همه چییییی افتضاحه..

بی بی سی فارسی ک ادم نیست اونم در حد شبکه خبر خودمون دروغ میگه!! ولی خب ما با هر گونه اجتماع ...

هیچ رسانه ای همه حقیقتو نمیگه... ولی نظر من درباره صداسیمای خودمون اینه ک ناتوان تر از این حرفاست ک بخواد از این تکنیکها پیاده کنه رو مخاطبینش...

کاملا درسته

امام جمعه ها و مسیولین استان مبارکه هم خودشونو موظف دونستن ک برای سلامتی و حفظ جون مردم اجتماعاتو کنسل کنن

البته دقت داشته باشید که خیابان ها و بازارها بسیار مزدحم تر از مراکز مذهبیه😊

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
هیچ رسانه ای همه حقیقتو نمیگه... ولی نظر من درباره صداسیمای خودمون اینه ک ناتوان تر از این حرفاست ک ...

یکی یکی خودشونم دارن درگیر میشن..تصمیم هاشون واسه وقتیه ک مرگ واس همسایه باشه ولی الان  انشالا در تاریخ ثبت میشه و برا مشکلات بعدی خواهند فهمید ک بستن در حرم و مسجد در مواقع ضروری توهین ب دین نیست

البته دقت داشته باشید که خیابان ها و بازارها بسیار مزدحم تر از مراکز مذهبیه😊

و همینطور ادارات