2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 53 پست
فقط یه سوال برام پیش اومده، تفاوت اینکه افکار منفی چگونه بر دنیای بیرون ما اثر میذارن از لحاظ علمی و ...

افکار منفی الزاماً و به خودی خود باعث نتیجه منفی نمیشن، مثلا همه ایران فکرشون درگیر کروناست و سعی میکنن اصول بهداشتی رو رعایت کنن و عده ای هم هستن که سعی کردن ندید بگیرن و با فراموش کردنش یا جایگزینی افکار مثبت به اصطلاح خودشون کرونا رو جذب نکنن. ولی واقعیت اینه کسایی که افکار منفی دارن الزاما کرونا نمیگیرن، تا زمانی که اصول بهداشتی رو رعایت کنن و کسایی گرفتن که رعایت نکردن. اتفاقاً اینجا اگر کسی نگران و مضطرب نباشه، خودشو به خطر میندازه و کرونا میگیره، نه کسی که این اضطراب بهش کمک کرده از خودش مراقبت کنه. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

درکل طبق نظریه شناختی رفتاری افکار منفی به خودی خود باعث اتفاق منفی نمیشن، بلکه این افکار بخاطر بوجود آوردن احساسات منفی مثل خشم، اضطراب و افسردگی باعث میشن که ما واکنش هایی رو به دنبال این احساسات منفی داشته باشیم و این واکنش ها که دنبال باورها و احساسات منفی افراطی و غیرواقع بینانه هستن، عموما ناسالم و آسیب زا هستن. مثلا کسی که باورش اینه کار پیدا نمیشه، با قبول این باور، طبعاً دچار غم، کرختی و ناامیدی میشه و طبعاً سطح انرژیش کاهش پیدا میکنه و حوصله کمتری برای گشتن دنبال کار داره یا بخاطر ذهنیت منفیش روی هر کاری که پیدا میکنه یه انگ و ایرادی میگذاره و در نتیجه واقعاً کاری براش پیدا نمیشه. 

یه کس دیگه هم ممکنه همین باورش باشه و شواهد کمی برای پیدا کردن کار تو نظرش بیاد ولی میگه خب لااقل برم بگردم، شاید پیدا شد، با فکر کردن چیزی حل نمیشه، بالاخره باید آستین بالا بزنم، میره و سعی میکنه رزومه درست بنویسه، به چند نفر بسپاره و به خدا توکل میکنه، این آدم قطعا احتمالش بیشتره که کار پیدا کنه تا اون اولی. با اینکه هر دوتاشون باورشان درمورد کار پیدا کردن منفی بوده. 

این باز یه مثال ساده از اثر باورها روی اعمال ما. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قانون جذب میگه به منفی فکر کنی، منفی سرت میاد! یه جاهایی راست میگه ولی باز زیربناش یه چیز دیگه است، نه امواج و ارتعاش. 

فکر کن یه نفر فردا ارائه کلاسی داره و همش میترسه خراب کنه، بقیه قضاوت منفی کنن، استاد ازش ایراد بگیره و آبروش بره و وقتی ارائه میده، واقعاً همینطور میشه. آیا مقصر فکرشه؟ بله فکرشه ولی نه امواج فکرش، اثری که فکرش روی مغزش داره. 

این فرد با همین افکار باعث شده تمرکزش واسه خوندن ارائه پایین بیاد و با تسلط درس نخونه، شب با استرس خوابیده یا اصلا نخوابیده که همین خواب کم روی تمرکز و حافظه اش اثر منفی داره. موقع ارائه به جای اینکه روی کارش تمرکز کنه، روی نگاه بچه ها و استاد و اضطراب گرفتن خودش تمرکز میکنه و دوباره افکار منفی میاد که داری خراب میکنی، آبروت رفت و... مجددا تو یه سیکل معیوب اضطرابش بیشتر میشه، چرت و پرت میگه و واقعا ارائه ش خراب میشه. 

یه زیربنای دیگه هم داره به اسم سوگیری توجه. قانون جذبیا میگن به هرچی فکر کنی، همون میشه، مثلا به فلان  مشکل فکر کنی، نشونه هایی سر راهت میاد. بله میاد ولی نه اینکه اگر فکر نمیکردی، اینا نمیومد. گاهی اوقات ذهن ما وقتی درگیر مسئله ای هست، به چیزهایی که مربوط به اون مسئله است، بیشتر تو محیط توجه میکنه، یعنی اونها رو هایلایت میکنه. مثلا یکی بگه همه من رو دوست دارن یا برعکس من آدم ناتوانی هستن. مغز اون طبق این باور خودش، خودبخود تو محیط به دنبال شواهدی که نشون میده دوست داشتنیه میگرده و اونها رو هایلایت میکنه و فرد فقط یا بیشتر اوقات به این شواهد توجه میکنه و نتیجه میگیره ببین من فکر میکنم دوست داشتنیم، اینم شواهدش. برعکس باور به اینکه من ناتوانم باعث میشه فرد کوچکترین اتفاقی که براش میفته و نشون میده یه جا ناتوانه، اونو بیشتر بهش توجه میکنه و تو حافظه اش میمونه و اتفاقاتی که خلاف این باشن، به چشمم نمیاد و میگه نه بابا اون شانسی بود. 

یا کسی که فکر میکنه بقیه غیرقابل اعتمادن، به خاطر این باورش مدام از بقیه فاصله میگیره، تو حرفای دیگران حتی اگر خنثی باشن، سونیت برداشت میکنه یا مدام شوهرش رو چک میکنه تااا بالاخره بعد از این همه گشتن و برداشت منفی یه چیزی دستش میاد دیگه. چه بسا شوهرش از دست کاراش خسته میشه و واقعاً یه روز از زنش زده میشه و ترجیح میده بره با یکی دیگه. قانون جذب میگه این خیانت رو جذب کرده ولی علم روانشناسی بالینی میگه این حجم از بی اعتمادی باعث شده فرد رفتارهای افراط و تفریط زیادی داشته باشه، به کسی اعتماد نکنه یا کسانی که دور و برش هستن رو با رفتارها و حرفهاش رنجانده، در نتیجه دیگران هم واقعاً باهاش بدرفتاری کردن. 

تو کتاب آنجا که عقل حاکم است و زندگی خود را دوباره بیافرینید هم اینا رو بیشتر و دقیق تر و متنوع‌تر گفته و هم مثال های وااقعی که اتفاق افتادن رو بیان کرده و هم مکانیزم زیربنایی ابنکه چجوری فکر ما باعث این اتفاقات میشن. 

حضرت علی میگه مراقب افکارت باش، چون افکار تو اعمال تو رو میسازن و اعمال تو شخصیت تو را و شخصیت تو، سرنوشتت رو. 

میگم اینا فقط نظرات شماست که من حوصله حتی خوندن هم ندارم دوستی اینجا کار خوبی کردن تو دومین پست برات ...

اینا نظرات من نیست، من پامو روی شونه غول های علم گذاشتم و حرف اونها رو تازه به شکل ناقص و دانشجویی دارم عنوان میکنم و دیگران رو به مطالعه کتب همون غولها سوق میدم. 

درکل طبق نظریه شناختی رفتاری افکار منفی به خودی خود باعث اتفاق منفی نمیشن، بلکه این افکار بخاطر بوجو ...

به نظر من منظور قانون جذب هم این هست ولی به طور عامیانه چون عنوان کردن این مطالب به شکلی ساده برای عموم جذاب تره تا نظریه های روانشناسی

دل مرنجان! که ز هر دل به خدا راهی هست...
به نظر من منظور قانون جذب هم این هست ولی به طور عامیانه چون عنوان کردن این مطالب به شکلی ساده برای ع ...

روانشناسی علمی و این کتابا به تجربه من و همکارانم کاملتر، جذاب تر و کارآمدتره. 

من برم کم کم 

موفق باشید. 

اینا نظرات من نیست، من پامو روی شونه غول های علم گذاشتم و حرف اونها رو تازه به شکل ناقص و دانشجویی د ...

علم خیلی مواقع در اثبات خیلی از علوم عاجز هست مثل مدور بودن زمین و خیلی از موارد دیگه منم کتب زیادی مطالعه کردم و و مهمتر به تجربه و در علوم دینی هم رسیدم که واقعا ما قدرت خلق داریم 

موفق باشید

فقط لطف خدا
علم خیلی مواقع در اثبات خیلی از علوم عاجز هست مثل مدور بودن زمین و خیلی از موارد دیگه منم کتب زیادی ...

مطالعتون مشخصه! علم در اثبات علوم عاجزه! 

نرود میخ آهنی به سنگ! موفق باشی، هرچند با قانون جذب! بعیده!