2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 53 پست
بدون تلاش امکان نداره ولی خیلی فرق هست بین کسی که با استرس و نگرانی کاری رو انجام میده با کسی که با ...

خب اینم دلیل علمی داره و ربطی به قانون جذب نداره، بله در هنگام استرس و اضطراب عملکرد ما کاهش پیدا میکنه، چون ما یه working memory یا حافظه کاری داریم که اندازش تو آدما متفاوته و برای مدیریت عملکرد ماست. وقتی در حین کار دچار اضطراب میشیم، ظرفیت این حافظه کاری با اضطراب و تلاش برای سرکوب اون کاهش پیدا میکنه و ظرفیت محدودی برای تمرکز و مدیریت اون کار باقی میمونه و در نتیجه نتیجه کار قابل قبول نیست، در حالی که با حفظ آرامش و کاهش اضطراب، ظرفیت حافظه کاری به بالاترین سطح میرسه و تمرکز بیشتری روی کار ماست و کیفیت کار بالاتر میره. 

این ربطی به قانون جذب نداره، یه واقعیته که دانش علوم شناختی اون رو مورد مطالعه قرار داده و تحقیق کرده و شواهد پژوهشیش هست. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
اخه وقت من برام ارزشمند تر از اینه که بخوام چیزی و به کسی ثابت کنم  یکی از اصول قانون هست که س ...

اره بخاطر اینکه مال آدمای تلقین پذیره، نه کسایی که تفکر انتقادی دارن! چون تفکر انتقادی و پیگیری شواهد علمی با پرسش ها و انتقاداتش چیزی از این مکتب باقی نمیگذاره، بنابراین میگن با کسی بحث نکنین تا نه تنها اعتقادتون زیر سوال نره، بلکه فقط بین افراد تلقین پذیر باقی بمونه! با اینکه علم همیشه پرسشگر، قابل بحث و انتقاد پذیره! 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اینم دلیل علمی داره و ربطی به قانون جذب نداره، بله در هنگام استرس و اضطراب عملکرد ما کاهش پیدا می ...

من همه پیام های شما رو خوندم

از لحاظ علمی همه این ها در جسم و ذهن ما اتفاق میفته و ظاهرا اثبات شده هست

ولی روح ما سوای اینهاست

حس فوق العاده ای که بعد از شکرگزاری،تجسم خواسته،سپردن اون به دست ذات الهی و آرامش فوق العاده ای که بعد از اون کسب میکنیم با کدوم متد و دستگاه و نظریه قابل اندازه گیریه؟

طلب خیر و بخشش و عشق برای تمام موجودات هستی،

یافتن نشانه های خدا در هر ذره از موجودات عالم،

آرامش عمیق بعد از به دست آوردن خواسته و احساس اینکه هیچ وقت تنها نیستی و ذات الهی دائما با تو هست و نگهبان توست با چه علمی قابل اندازه گیریه؟

علم خوبه ولی مطمئنا یک روح زخمی جسم سالمی نداره و با هزاران قرص آرامبخش و متد روانشناسی هم بهبود پیدا نمیکنه جز همنشینی با ذات الهی

فطرت انسان خدا جو هست و هر چه قدر انسان از اون فاصله بگیره ولی یک روز به ذات اصلی خودش برمیگرده...

دل مرنجان! که ز هر دل به خدا راهی هست...
من همه پیام های شما رو خوندم از لحاظ علمی همه این ها در جسم و ذهن ما اتفاق میفته و ظاهرا اثبات شده ...

درست میگی، حرفات زیبا هستن ولی باز اینا به قانون جذب ربط نداره و اینا تو دین ما هست، تو قرآن هست، تو کلام مولا علی هست، دین و ائمه ای که ما رو به تفکر و تعقل دعوت میکنه و از ما میخواد هر چیزی رو سرسری باور نکنیم. دینی که ما رو به تلاش و توکل و تحمل ناکامی ها دعوت میکنه. تو بهترین حالت قانون جذب شکل ناقصی از اینها رو از دین ما دزدیده!!! مثل دزدی که فرصت کنه از یه سرویس طلا فقط گوشواره رو بدزده و بعد بگه این مال منه و من اینو ساختم. 

درست میگی، حرفات زیبا هستن ولی باز اینا به قانون جذب ربط نداره و اینا تو دین ما هست، تو قرآن هست، تو ...

عزیزم حرفات و کاملا قبول دارم

بیس قانون جذب این چیزی بود که من متوجه شدم.

شکرگزاری،مدیتیشن ،نوشتن آرزوها،نامه به خدا و فرشته نگهبان،پاکسازی روح و رها سازی خواسته ،تصور خواسته با تمام جزییات و ... همه اینا تو قانون جذبه و هر کسی با هر کدوم که آرامش  پیدا میکنه ادامه میده و نمیشه بهش ایراد گرفت چون اولا انگیزه و امیدش بیشتر میشه

آرامش ببشتری پیدا میکنه

زندگی رو تباه و بیهوده فرض نمیکنه

و کلکسیون اینا باعث میشه به هدفش برسه

قرآن و ادعیه ما اگر به زبان فارسی خونده بشه خیلی حقایق روشن میشه

و در آخر اینکه ذات الهی میخواد ما خوشبخت ترین،سلامت ترین و ثروتمند ترین موجود عالم باشیم پس با کمک گرفتن از ذات الهی که جز صلاح و مصلحت ما چیزی نمیخواد به خواسته مون میرسیم...

ای کم ایمانان چرا هراسانید؟

ترس نشانه عدم ایمانه

تا خدا هست همه چیز هست

راستی من خودم تنها یک کتاب خوندم در مورد قانون جذب که اون کتاب ۴ اثر از فلورانس بود

کتابی که با دلایل مذهبی قانون جذب رو توضیح داده که کاملا با دین ما سازگاری داره

خواستن،توکل و تلاش سه ضلع  قانون جذب هستند

مثلا اگر راه رسیدن به خواستمون ۱۰۰ کیلومتره

با توکل به ذات الهی و دیدن نشونه های خدا در مسیر به ۵۰ کیلومتر میرسه چون خدا میخواد به راحت ترین روش ممکن به خواستمون برسیم...

به نظر من سوره حمد مصداق بارز قانون جذبه

عزیزم حرفات و کاملا قبول دارم بیس قانون جذب این چیزی بود که من متوجه شدم.  شکرگزاری،مدیتیشن ، ...

اگر این چیزای قانون جذب خوبه که منم میگم خوبه ولی مال قانون جذب نیست و مال دینه، مال خداونده. مال بیش از هزاران سال پیش و از موسی و عیسی و محمد هست. اگر قانون جذب خوب و اصلیه، چرا جنبه های منفی داره؟ چرا باعث وسواس فکری و عملی میشه؟ چرا باعث اختلالات اضطرابی میشه و هر روز یه مراجع با مشکل قانون جذب میاد و تشخیص وسواس میگیره، سطح عمکلردش کاهش پیدا میکنه، مدام میترسه مبادا افکار مثبت رو نتونه جایگزین افکار منفی کنه، نگرانه چرا باید طبق قانون فراوانی و اون قانون که میگه ده درصد مالتو ببخش و... عمل کنه ولی نتیجه مطلوب رو نگیره؟ اینا یه نفر دو نفر نیستن، میگم، بیش از سه دهه داره کار بالینی و پژوهشی انجام میشه و نمیشه این بیماران رو ندید گرفت و گفت شماها اعتقادتون قلبی نیست و از ته دل نیست و...  اینا بهانه است و کمکی بهشون نمیکنه، بلکه ایمان الاهی اصل، نه ورژن تقلبی قانون جذب، و علم روانشناسی بالینی علمی به اونها کمک میکنه علاوه بر کسب آرامش، افکار منفی رو به شکل سازگاری کنترل کنن و سطح اضطرابشونو پایین بیارن. 

راستی من خودم تنها یک کتاب خوندم در مورد قانون جذب که اون کتاب ۴ اثر از فلورانس بود کتابی که با دلا ...

منم همونو خوندم، چهارده سال پیش و مدتی باهاش پیش رفتم ولی آب رو باید از سرچشمه نوشید! قرآن و کلام مولا... 

و بعد با فلسفه زیبای روانشناسی بالینی و نظریه شناختی رفتاری بک آشنا شدم. فهمیدم قانون جذب در برابر دین و علم، قطعه آهنی در برابر طلاست! چه برای کسب آرامش و چه پیشرفت شخصی! 

درضمن این مدیتشین و نوشتن نامه و بعضی از موارد بالا، تو نظریه شناختی رفتاری که قدمتش به دهه شصت میلادی میرسه هست و بعد از اون نظریه ذهن آگاهی و اکت موجوده، با این تفاوت که براش مکانیزم زیربنایی مشخص کردن، یعنی تحقیق کردن این موارد چجوری اثر گذاره، تو چه شرایطی و برای کیا! تعقل! تعقل! تعقل! 

منم همونو خوندم، چهارده سال پیش و مدتی باهاش پیش رفتم ولی آب رو باید از سرچشمه نوشید! قرآن و کلام مو ...

کتب انتشارات ارجمند رو درمورد پذیرش و تعهد و ذهن آگاهی بخون، همینطور کتاب آنجا که عقل حاکم است، ترجمه دکتر قاسم زاده، کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید هم اکيداً توصیه میشه، اونجا توضیح میده دلیل علمی، نه قانون جذبی این که چرا افکار ما باعث اتفاقات منفی میشه، چیه و چیکار میشه کرد! 

اگر این چیزای قانون جذب خوبه که منم میگم خوبه ولی مال قانون جذب نیست و مال دینه، مال خداونده. مال بی ...

مسلما هر روشی یکسری طرفدارانی داره که دچار افراط و تفریط میشن

ترس،اضطراب و استرس و حس بدبینی  دقیقا نقطه مقابل این قانونه

ما به این قانون عمل میکنیم تا آروم بشیم نه اینکه بدتر دچار حس بدبینی و وسواس و اضطراب بشیم که به نظرم تو این مورد شما کاملا صحیح میفرمایید

کتب انتشارات ارجمند رو درمورد پذیرش و تعهد و ذهن آگاهی بخون، همینطور کتاب آنجا که عقل حاکم است، ترجم ...

چشم حتما فقط نسخه پی دی اف این کتب هم موجوده ؟

چشم حتما فقط نسخه پی دی اف این کتب هم موجوده ؟

نه متاسفانه ولی شاید آنجا که عقل حاکم است باشه

منم همونو خوندم، چهارده سال پیش و مدتی باهاش پیش رفتم ولی آب رو باید از سرچشمه نوشید! قرآن و کلام مو ...

عزیزم منم به وسیله این کتاب با قرآن و دینمون آشتی کردم چون متاسفانه جو غالب بر جامعه طور دیگه ای بود و هست و این کتاب حداقل برای من تلنگری شد تا فلسفه آفرینش و حتی اندک متوجه بشم

کتب انتشارات ارجمند رو درمورد پذیرش و تعهد و ذهن آگاهی بخون، همینطور کتاب آنجا که عقل حاکم است، ترجم ...

فقط یه سوال برام پیش اومده، تفاوت اینکه افکار منفی چگونه بر دنیای بیرون ما اثر میذارن از لحاظ علمی و تجربی چی هست؟

در هر صورت چه علمی چه تجربی ( قانون جذبی ) یک نتیجه رو به دنبال دارند.

اره بخاطر اینکه مال آدمای تلقین پذیره، نه کسایی که تفکر انتقادی دارن! چون تفکر انتقادی و پیگیری شواه ...

میگم اینا فقط نظرات شماست که من حوصله حتی خوندن هم ندارم دوستی اینجا کار خوبی کردن تو دومین پست براتون نوشتن موفق باشید حالا شما هم موفق باشید 

فقط لطف خدا