2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

716 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من دو روز پیش بی بی چکم مثبت شد شکر خدا🙏

میخوام بدونم مثبت هم خطا داره؟ 

من چون سابقه سقط دارم گفتم این هفته نرم ازمایش بخاطر کرونا و تو خونه فقط استراحت میکنم،

امکانش هست خطا بوده باشه؟

خیر

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب برو ازمایش بده 

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
ته عزیزم به هیچ عنوان . مبارک باشه برای منم دعا کن 

ممنون عزیزم حتما به یاد همه منتظرا بودم و هستم😍

من پودر اینوفولیک برام معجزه کرد، باورم نمیشه بعد از سه سال😍😍😍

خوب برو ازمایش بده 

میدونی مشهد و اصطراری اعلام کردن به خاطر کرونا گفتن این هفته تا حد امکان بیرون نرین،

آزمایشگاه و دکترم که همیشه شلوغه ، میترسم برم کرونا بگیرم، بعد ۳ سال انتظار مثبت شدم😍😍😍

الاهی قربونت بشم . چی هست این پودر مامان خانم 

حتما در موردش بخون تو نت، یه دارو تقویتیه؛ برای تخمدان عالیه

به من گفته بودن ذخیره تخمدانت کمه و سنت بالاس، باید ivf بشی،  خدا خیر این دکترم و بده گفت فعلا دوماه ازین پودر بخور ، ۱۵ روزه که میخورم و جواب گرفتم😍

میدونی مشهد و اصطراری اعلام کردن به خاطر کرونا گفتن این هفته تا حد امکان بیرون نرین، آزمایشگاه و دک ...

منم مشهدیم عزیزم چون تعداد کمه اضطراری کردن ک بیشتر نشه شما رعایت و ی ازمایشگاه خلوت برو

بعدشم ی تست دیگه بزن ببین اگ مثبت شد فعلا صبر کن

همون موقعی میخوای ضربان قلبشو چک کنی برو

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
منم مشهدیم عزیزم چون تعداد کمه اضطراری کردن ک بیشتر نشه شما رعایت و ی ازمایشگاه خلوت برو بعدشم ی تس ...

پس حتما با رعایت میرم فردا 😉

میدونی چند هفته باید برای قلب رفت؟

پس حتما با رعایت میرم فردا 😉 میدونی چند هفته باید برای قلب رفت؟

فکر میکنم ۸هفته هنوز قسمتم نشده تو نی نی سایت شنیدم

انشالله بسلامتی بری بیای حتما رعایت کن دستکش ماسک تو ازمایشگاه هم خودشون رعایت میکنن از اون بابت نگران نباش