mrmtgh مدیر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1720 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 20 پست سلام دوستانمن دو روز پیش بی بی چکم مثبت شد شکر خدا🙏میخوام بدونم مثبت هم خطا داره؟ من چون سابقه سقط دارم گفتم این هفته نرم ازمایش بخاطر کرونا و تو خونه فقط استراحت میکنم،امکانش هست خطا بوده باشه؟ 1398/12/12 | 09:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atresib عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26776 اسم پودرو بگو گلم....اصلا کسی که ذخیره اش کمه ivf نباید بکنه...خوب شد ای وی اف نکردی لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
atresib عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26776 اینوفولیک؟ لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
shano_dlakam عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 5951 آره عزیزم اینو فولیک سلام عزیزم.تبریک میگم واسه بارداریت،خدارو شکر.میگم یه کم راجبه این اینوفولیکه میگین.چجوریه،یعنی اینکه قرصه یا چی؟تو ایام قاعدگی هم باید خورده شه؟و اینکه باید از روز خاصی از سیکل مصرفش شروع بشه یا نه؟
mrmtgh مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1720 سلام عزیزم.تبریک میگم واسه بارداریت،خدارو شکر. میگم یه کم راجبه این اینوفولیکه میگین.چجوریه،یعنی ای ... ممنون عزیزم، ان شاالله دامن همه منتظرا سبز بشهببین داروش به صورت پودره، تخمدان ها رو تقویت میکنه، توی اب حل میکنی و میخوری، دکتر من گفت روزی دو تا،صبح و شب قبل از غذا بخورالبته من سه ماه بود که ورزشم شروع کرده بودم و میگن این پودر در کنار ورزش خیلی جواب میده؛ البته اصلن چاق نیستم، برای تفریح رفتم باشگاه😉
shano_dlakam عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 5951 ممنون عزیزم، ان شاالله دامن همه منتظرا سبز بشه ببین داروش به صورت پودره، تخمدان ها رو تقویت میکنه، ... مرسی از پاسخگوییت عزیزم.انشاالله تا آخر نه ماه به سلامتی و دل خوش پیش بره برات و نی نیتو سالم بغل بگیری.ما هم دعا کن لطفا❤