2777
2789

من یکبار نذر کردم

برای یه مسئله ای که احتمال بردنش ۳۰ درصد بود

درست شد

ولی پوستم کنده شد  

چون نمیخاستم بکسی بگم چی شده و چی بوده

ولی از من نصیحت

مدت دارش نکنی

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکبار نذر کردم برای یه مسئله ای که احتمال بردنش ۳۰ درصد بود درست شد ولی پوستم کنده شد   & ...

شما چقدر طول کشید

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
شما چقدر طول کشید

متاسفانه من گفتم ۲ هفته ای

خدام جدی گرفت  

قربونش بشم باهام شوخی داره

دعا میکنم مشکلت حل بشه  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
متاسفانه من گفتم ۲ هفته ای خدام جدی گرفت     قربونش بشم باهام شوخی داره دعا میکنم مشکلت ...

ممنون گلم

عه من فک نکنم بتونم یه هفته ای ختمش کنم تو روزی چند صفحه میخوندی؟

ممنون گلم عه من فک نکنم بتونم یه هفته ای ختمش کنم تو روزی چند صفحه میخوندی؟

قرآن با قرآن فرق میکنه اینکه من داشتم ۵۰۰ صفه ای بود روزی ۴۰.۵۰ صفه

یجاهاییشم نمیفهمیدم منظورشو معنیشو میخوندم بازم نمیفهمیدم میرفتم تفسیرشو میخوندم تا یکم بفهمم

بنظرم اگه خاستی برداری یجور بردار بتونی حالاکه مجبوری یکمم بفهمی چی میخونی

متاسفانه من زیاد ستمش نرفته بودم تا اون روز 

یه هفته ک عمرا بشه من ی ماه خودمو کشتم تموم شد 😑

اره منم نمیتونم حاجتتو گرفتی؟

قرآن با قرآن فرق میکنه اینکه من داشتم ۵۰۰ صفه ای بود روزی ۴۰.۵۰ صفه یجاهاییشم نمیفهمیدم منظورشو معن ...

مال من ۶۰۰صفحه اس 

نه متاسفانه ولی اگه نذر کردی بخون بهت آرامش میده لاقل برا ثوابش

حتما به صلاحت نبوده  اشکالی نداره خدایه جا دیگه پاداششو بهت میده😘 

من از نذر ختم معنی قرآن حاجت گرفتم آخه خیلی دلم میخواس بدونم چی به چیه واسه همین معنیشو خوندم البته بعد از اینکه حاجت گرفتم خوندم😂😂😂😂چه پرروام😂😂😂

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹