nastaran69 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 5610 عنوان خبر خوب 371 بازدید | 34 پست واقعا یکی نیست که از کرونا یه خبر خوبی چیزی بهمون بگه؟؟لطفا راست باشه .فقط اگه خبر خوب و حرفای خوب دارید بگید .ممنون. تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری 1398/12/11 | 20:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
70توسکا عضویت: 1396/03/29 تعداد پست: 2704 فکر کردم خبر خوب داری ❤تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز......❤
zhara78 عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 20318 فک کردم داروش ساخته شده👊🍭 تموم بیمارستان از صدای جیغ دختری پر شده بود که برای شیمی درمانی نمیذاشت دست به موهاش بزنن چون عشقش موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
همیشه_مسافر عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 18863 خبر خوب اینکه ۹۸ درصد زنده میمونن اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
nastaran69 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 5610 یه کیت کرونا از هفته دیگه به فروش می رسه تو داروخانه واقعا؟ تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9449 تولد نوزاد از مادر مبتلا به کرونا ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
ترلان1397 عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 6938 الان شوهرم یه خبر خوند انگار واکسن واسش ساختن البته کشورای دیگه یارب نظر تو برنگردد...
nastaran69 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 5610 تولد نوزاد از مادر مبتلا به کرونا عزییییییزم😍 تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
dddmahshad عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 131 بله ولی قیمتش تععین نشده و رو ۱۰۰ تا مریض آزمایش شده جواب داده