2777
2789
عنوان

خبر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 34 پست
اینم به لطف آمریکا بود که از تحریم دارو درآمد واقعا انسانیت اونا بیشتره

عزیزم امریکا هم به ضرر خودش کاری نمیکنه اگه ایران از این دارو دریافت نکنه به ضرر همه دنیاس فقط خدا کنه همین روزا سایت پر بشه از خبرای خوب و بعدم بریم استقبال عید بدون استرس

عزیزم امریکا هم به ضرر خودش کاری نمیکنه اگه ایران از این دارو دریافت نکنه به ضرر همه دنیاس فقط خدا ک ...

الهی آمین الهی آمین

ولی بازم من معتقدم همین ترامپ بی ایمان شرف داره به خیلی مسلمان نماها

حداقل حرف و عملش یکیه

صادقانه میگه هرکار میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی اخه میگن شایعه هست بعد 1  مارس که همین امروز بود فکر کنم  خبری نبود توی خبر گذاری ها

درسته ۱مارس امروز بود ببین خبرگزاریا نمیتونن تا زمانی که این دارو مورد استفاده توی کشور درنیومده علنی کنن فکر کن ملتو الانم نمیتونن از خیابون جمع کنن وای به حال اونموقع که خیالشون از داوی ویروس هم راحت بشه دیگه ن بهداشتی رعایت میکنن نه خونه هاشون میمونن باز یه افتضاحی توی شیوعش به بار میاد که خودش دردسرسازه

درسته ۱مارس امروز بود ببین خبرگزاریا نمیتونن تا زمانی که این دارو مورد استفاده توی کشور درنیومده علن ...

اخه این همه مردم دارن عذاب میکشن

من خودم از اطرافیانم هستن گرفتن واقعا نگرانم پس کی میخوان رو کنن وقتی همه گیر شد

به هر حال ممنون عزیزم بابت خبر خوبت

اخه این همه مردم دارن عذاب میکشن من خودم از اطرافیانم هستن گرفتن واقعا نگرانم پس کی میخوان رو کنن و ...

نمیدونم عزیزم هممون نگرانیم من از استرس روزی چند ساعت گریه میکنم پدرم برادرم شوهرم میرن بیرون سرکار از نگرانی میمیرم ان شاالله که عزیز شما هم زودتر سلامتیشو بدست میاره و این روزا هم روزای اخر نگرانی همه ماهاس