2777
2789
عنوان

کارم بد بود؟

505 بازدید | 33 پست

بچه ها من یه ساله عقد کردم 

دایی همسرم هم با زنداییش چند ماهه عقد کردن و دقیقا تو شرایط مساوی هستیم از این لحاظ

زنداییش همسن خودمه، قبل از اینکه زنداییش بشه دختر خاله مامانش هم هست یعنی فامیلن

قبل از ازدواج منو همسرم این دختر یه جوری رفتار میکرده انگار از شوهرم خوشش میومد مثلا میبردش تو گروه تلگرام و اینا 

یا تو جمع سعی میکرد باهاش گرم بگیره 

البته بگم شوهر من خیلی آقاس واقعا رو نمیده اصلا بهش

این خانوم حتی یه روز دوسال پیش ساعت همسر منو بدون اجازه برداشت و برد خونشون بعدا دفعه بعد ک همو دیدن بهش گفت خوشم اومد برداشتم 

خب من وقتی همسرم اینا رو برام تعریف کرد روش حساس شدم 

البته کلا رو شوهرم حساسم این موضوع هم ک فهمیدم بدتر رو این زن هم حساس تر شدم

بنا به خواسته من همسرم دیگه زنداییشو ندید به خاطر من ک دیگه ناراحت نشم و اذیت نشم 

حالا مدتی داییش تنها اومده بود خونه پدر شوهرم اینا 

یه روز زنش به  شوهرم پیام داد سلام

اونم گفت سلام شما(شمارشو نداشت)

گفت من زهرام... هادی (دایی علیرضا و شوهر خودش) اونجاس؟  

شوهرم هم گفت بله زندایی هست

بعد زنداییش دیگه هیچی نگفت فقط گفت باشه خدافظ 

من این پیامو دیدم 

گفتم نمیتونم تحمل کنم واقعا نمیتونم فک کنم کارش بی منظورع 

به این زنداییش پیام دادم 

خیلی محترمانه گفتم زهرا خانوم یه خواهشی دارم لطف کنید از این بع بعد اگه با آقا هادی کاری دارین به علیرضا(همسرم)پیام ندید

ولی اون بهم بی احترامی کرد گفت تو کی هستی ک به من بگی چیکار کنم چیکار نکنم به علیرضام حق نداری بگی با زنداییش حرف بزنع یا نزنه تو هنوز هیچی نیستی

بچه ها دلم خیلی شکست اون روز فقط بهش گفتم خیلی نفهمی خدافظ 

بعدش شوهرم بهش زنک زدگفت به چه حقی با زن من اینجوری حرف زدی شقایق مهمترین شخص زندگی منه به مامانمم اجازه نمیدم باهاش اینجوری حرف بزنه و....

اونم لج کرد به شوهرش گفت قضیه رو 

دایی شوهرم اومد به من گفت تو کی هستی ک بع همسر من اون پیامو دادی تو هنوز نیومده داری اینجوری میکنی

شوهرم پیشم بود من ک گریم گرفته بود از حرفاش 

شوهرم گفت دایی حق نداری با شقایق اینجوری حرف بزنی بعدشم دستمو کشید رفتیم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینجوری نباش خودت اذیت میشی

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

خب نباید میگفتی نفهم . میگفتی لطفا توهین نکنید ، 

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...

برادرشوهرم تازه عقد کرده بعد با جاریم حرفشون شده الان قهرن. جاریم هی به شوهرم پیام میده که آشتیمون بده واینا. ولی من واسم مهم نیست اصلا

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
این قضیش فرق میکنه بنظرم

خب میتونه به خواهرشوهر یا مادرشوهرم بگه آشتیشون بدن.

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته