2777
2789
عنوان

کارم بد بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 33 پست
نه از شوهرم نگران نیستم چون خیلی هوامو داره 

این زن مریضه،احتمالا از رو اجبار زنِ دایی شوهرت شده،ولی هدفش شوهرته،همچین زن مریضی بود ک نزدیک بود زندگیمو ازم بدزده

کار خوبی کردی،رفت و امد نکنین هیچوقتم بش اعتماد نکن هیچوقت

زندگی زیباست...😊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زندایی شوهرت خیلی بی ادبه. سعی کن ازش دوری کنی هرجا هم دیدیش محلش نده

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
چه چیزی باشه چه نباشه ، اینو بدون تو خیلی حساسی اینجوری در اینده شوهرتو محدود میکنی و ازت کلافه میش ...

خودش میگه خوشم میاد برات مهمم 

بعد خودشم حساسه فقط. من نیستم 

همیشه میگه درکت میکنم

رابطمونو باهاشون قطع کردیم کلا 

خوب کردین

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره    

واقعا 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بابا ما هنوز بعد ده سال زندگی رومون نمیشه همچین پیامی بدیم 

گیرم زن داییش بد 

تو هنوز تازه وارد اون خانواده شدی 

چرا خودت و خراب می کنی الکی

والا منم خیلی به همسرم زنگ می زنن از دختر خاله گرفته تا همه 

چون کارشون گیره زنگ می زنن 

ولی تا حالا همچین برخوردی نداشتم 

نهایت میگم همسرم جوابشون و نده

دنیا اونقدرها جدی نیست   

تو خیلی حساسی

مطمعنم شوهرتم بعدها ازت کلافه میشه

فک کن دم به دیقه یکی چکش کنه کی پیام داد چرا پیام داد فلانو فلان

اما اون خانوم خب اون موقع تو نبودی ساعتو برده و اون رفتارا رو انجام داده اوکی درست بعد که شمارو خواسته اینم دایی رو خواسته 

لابد فک کرده شوهرش دروغ میگه که خونه خواهرشه بخاطر همین از شوهرتو پرسیده

بعدم چقد خودتو کوچیکو حقیر کردی بهش پیام دادی 

که چی؟ من نبینم به شوهرم پیام بدی مگه گفته دوستت دارم یا جمله عاشقانه گفته 

پرسیده فلانی اونجاست 

خدایش نه شوهر شما تحفه نیست که بقیه بدزدنش

بعدم این رفتارت از اساس مشکل داره الان خاله های شوهرت دایی ها همه در موردت چی فکر میکنن؟

حالا شوهر بنده خدات گفته خوشم میاد روم حساسی ولی واقعن تو مرزای حساسیتو جا به جا کردی

اینجوری پیش بری شوهرت فک میکنه پادشاهه 

دستت درد نکنه همه خیانت ها از این چیزا شروع میشه هر زور صدتا تاپیک درمورد خیانت و خانمه بچه داره آقا بچه داره و اینا میزنن بازم ما بگیم الکی حساس شدی

زندگی شما به هم ربط داره و همین طور معاشرت و کاراتون بیشتر میگذشت پاشو از گلیمش دراز تر میکرد

به نظرم بچگی کردی این حرفو زدی حالا نیره کل فامیلو علیهت پرمیکنه که شکاکه بد دله اون خودشو تبریه میکنه ولی شرمندگیش میمونه برات یکم باسیاست تر پیش میرفتی همینکه شوهرت جوابشو نمیداد میذاشت میرفت خوب

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤

چه ماجرایی شد! 

متاسفانه درایت کافی به خرج ندادین و باعث این همه ماجرا شدین... 

صمیمیت صرفا دلیل خوش اومدن و علاقه نیست. این حرکت شما چندان جالب نبود. اینکه به یه زن شوهردار چنین پیامی بدین اصلا درست نیست معلومه که هم خودش و هم همسرش بشدت ناراحت میشن و از شما میرنجن... درسته واکنش زندایی و دایی همسرتون هم تند و غیر محترمانه بود اما خب شما این بلبشو رو شروع کردین متاسفانه... 

میذاشتید ببینید واقعا اون خانوم منظوری داره یا نه؟ و زمانی که حس میکردید پیام هاشون داره منظور دار میشه تذکر جدی بهش میدادید، چون این پیاما خیلی ساده و عادی بودن و حرکت شما هم درست نبود راستش

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

منم ب خاطر سن کمم ی سری این مدلی رفتار کردم شوهرم دم ب پقیق خونه برادرش بود جوری ک غروبا همیشه دو سه ساعت اونجا بود ب بهانه اینک ک اره کشتی کج میبینم منم ی رسی ی دعوای بزرگ راه انداختم ک مادرشم فهمید جوری شد ک بهش گفتم مگ دلت پیش اون شبا میری اونجا دیگ بعد اون نرفت چون خودشم فهمید اشتبا میکن حالا نمیگم شوهرم با قصد بد میرفت ن والا ولی جاریم هر جا نشست بود میگفت اره فلانی یعنی شوعر منو اون سیر میکنه یا مثلا میگفت همیشه خونمون شام واس خودمون نیش اینم میاد هعی . دیگ بعد اون دو هفته ی بار میرفت ولی دیگ گفتم حق نداری واس شام و ناهار بری درست شاید مادرشوهرم ناراحت شد ولی مهم نیست واسم . 

توام کارت درست ولی دیگ پیگیر نشو شوهرت پرو مبشع ها بی خیال شو اونجوری از دستت هم کلافه میشه

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤