2777
2789

من ی سری چیزام کم البته خودم پولش دادم.مامانم داره و نمیده میگه خودت بده الانم ۶ میلیون پس اندازم دیده میگه از همون بخر داری.خیلی چیزا اون گرفته من خیلی کم گرفتم اما در کل خب اون باید بخره نه من.من میگم بزار این مقدار بمونه واسم پس انداز میگه نه خودت بخز چکار کنم هنش باهام دعوا داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قانونا شوهرتون باید بده عرفا پدر و مادرتون اگر چیزای اصلی رو گرفتین و از چیزای واجب نیست نگیرین اصلا. نصف چیزایی که الان تو همه جهیزیه‌ها هست واقعا لازم نیست و فقط از روی  چشم و همچشمی خریده میشه

نصفش رو جهاز بخر نصفش رو هم طلا بخر .طلا رو هم بده دست خانوادت بگو به عنوان کادو بهت بدن.من اشتباه کردم هر چی پول داشتم اصلا رو نکردم خانواده شوهرم هم نفهمیدن من اینقدر پول پس انداز دارم.بعد عروسیم پولهام و زمین خریدم باز به کسی نگفتم .الان پشیمونم کاش قبل عروسیم زمین و می‌خریدم میدادم دست بابام میگفتم سر عقد یا عروسی کادو بدیدش به خودم

من پدرم پولداره تازه ...ولی تمام جهازمو با افتخار خودم خریدم ..نزاشتم یه نمکدون بهم بدن ..بااینکه تک فرزند هم هستن ...اصلا وظیفه پدرو مادر نیست ..درسته که پدرم به جاش هدیه عروسی بالایی داد ولی له هرحال من مخالف صد درصد کمک خانواده ها هستم