2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دکتر تماس بگیر یا برو

اگه سونو دادی و از وجودش داخل رحم اطمینان داری شیاف بذار استراحت کن نزدیکی ممنوع توالت فرنگی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چیزی نیس نگران نباش  سریع برو پیش پزشک بهت دارو و شیاف میده  یاف هم از پشت استفاده کن&nb ...

باشه عزیزم مرسی .دکتر خودم خیلی بد وقت میده تحت هیچ شرایطی بدون وقت قبلی راه نمیده.به نظرت دکتر دیگه برم فعلا دارو بده؟

اگ بری اول سونو میگیره ببینه خونریزی داخل رحمی نباشه و ضربان قلب رو چک می کنه.اگ اوکی بود خونریزی دهانه رحمی هست ک بهت شیااف پروژسترون میده.من همینطوری بودم.رحم اویل بارداری خیای حساس و شکننده است.

*** حول حالنا ای احسن الحال**
وای خدا کنه همیتطور باشه اصلا حال روحی مناسبی ندارم 

همینه شک نکن‌.تو تاپیکای قبلی من بخونی منم داشتم اومدم از دوستان پرسیدم الکی نگرانم کردن ولی دکتر ۱۸۰ درجه حرفش با اونا متفاوت بود.البته شیافتو استفاده کن

باشه عزیزم مرسی .دکتر خودم خیلی بد وقت میده تحت هیچ شرایطی بدون وقت قبلی راه نمیده.به نظرت دکتر دیگه ...

اول با مطب تماس بگیر شرایطتو بگو ک اوراژنسیه 

دیگه پزشکی ک تو این شرایط وقت نده باید تامل کرد راجع بهش!

اره حتما وقت نداد برو پیش پزشک دیگه 

منم هفته 6 لکه بینی داشتم ... نگران نباش جان دلم