2777
2789
عنوان

دلم برای نی نی سایت قدیم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 50 پست

قدیم مگر چطوری بود من از وقتی اومدم خیانت 

دعوا گیسو گیس کشی فحش میدن برا هم تاپیک میزنن بی احترامی میکنن 

تاپیکهای شاخ دار میبینم 

برا کوچکترین چیززندگیشون تاپیک میزننن 

ووووووو خیلی چیزهای دیگه تو همین زمینه ها جز اینک از ازدواج متنفرم بکنه و اینک یادبگیرم دوستی قبل ازدواج بهتر از اشنایی قبل از ازدواج زیرنظر خانوادش 

و.... خیلی چیزای دیگه ک اگر بخوام بگم ب اندازه ۷۰۰صفحه مثنوی طول میکشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدیم مگر چطوری بود من از وقتی اومدم خیانت  دعوا گیسو گیس کشی فحش میدن برا هم تاپیک میزنن بی اح ...

همش تاپیکای فان و بارداری بودن بعد تاپیک تا صفحات بیشتر از صد هم میرفت تهشم جای دعوا و فحش همه با هم دوست میشدیم و قرار حضوری میذاشتی...چقدر خوب بود

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
چه فیلمیه؟

فیلم نیست کرم بود که ریختی اینجا زن حامله هست 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
اینم از مدلای جدید سایته

مرد زیاد شده خواهر

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
همش تاپیکای فان و بارداری بودن بعد تاپیک تا صفحات بیشتر از صد هم میرفت تهشم جای دعوا و فحش همه با هم ...

واقعااااا😳😳😳😳😳😳

پ یکم تغییر نکرده خییییلی تغییر کرده 

باورت میشه فک میکنم این سایت هنو بدآموزی داره 😶بعضیا ی حرفا میزنن ی تاپیکهایی میزنن ک من تاوقتی نیام اینجا انگار کور و کرم 

چه بد دهن بی تربیت هستی ماشاالله به این فرهنگ ... فالگیر هستی توی دل آدم میخونی 

موضوع تاپیک چی بود عکس شما چی بود سوال داری تاپیک جدا بزن خیلی زشته تو یه تاپیک با یه عنوان دیگه یه پست با موضوع متفاوت بزاری اونم این عکس تو همچین سایتی الان کار شما با فرهنگی بود ؟؟؟؟؟

قدیم خیلی بهم احترام میزاشتم. نه حرف زشتی نه بی حرمتیییی...  تو یکساعت شاید 5 6 تا تاپیک زده م ...

قدیمی مثل شما اصلا تو تاپیکا حرف نمیزنن خیلی کم میبینم 

قدیم خیلی بهم احترام میزاشتم. نه حرف زشتی نه بی حرمتیییی...  تو یکساعت شاید 5 6 تا تاپیک زده م ...

کلوب ها رو یادته....عالی بودن...خدایی ما چرا هنو اینجاییم😂😂

الان بخوای چیزی بنویسی اول باید حالت دفاعی بگیری

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562