2777
2789
عنوان

دلم برای نی نی سایت قدیم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلوب ها رو یادته....عالی بودن...خدایی ما چرا هنو اینجاییم😂😂 الان بخوای چیزی بنویسی اول باید حالت ...

شمام همه تاپیک هاتون برا سالاای ۹۶تا ۹۸ هس 

جا تعجبه ۶سال از عضویتتون میگذشته تاپیک نزدین یا ترکوندین

سلام ب دوستای شب زنده دار

من چندساله با نی نی سایت اشنام ولییی هیچوقت عضو نشدم

باردارم که بودم هررر  هفته باید قسمت بارداری هفته ب هفته رو میرفتم که از رشد و تغیراته پسرجااانم باخبر بشم

اما یکی دوهفته پیش شیطون شدمو عضو شدم

خوشمم نیومد از  خیلی چیزاش

عضو شدن اشتباه بود☹️البته همشم بیکارم متاسفانه همش میام سره گوشی...

😆 ایشالله چند سال دیگه شما هم یادی از الان کنی😊

یادی بکنم نمیگم خوب بوده 

چون واقعا وقت ادم میگیره سر دعوا و بحث 

چند دقیقه پیش خانومی تاپیک زده بود چرا میگین مسافرت عید نرم و... اووووف ی عرقی از ما گرف تا تاپیکش ترکید 

من که الان جرات نمیکنم تاپیک بزنم یا نظر بدم میریزن سر آدم هرکی هرچی از دهنش در میاد میگه.. 

چند مدت پیش یکی عکس گذاشت گفت نظرتون چیه در مورد قیافم عملی هم نیستم بعد عکسو با برنامه دماغ و کمرو لب و همه جا رو تغییر داده بود. پوستش آنقدر ادیت بود که مثل روح شده بود منم گفتم عکس بدون ادیت بزار وقتی اصرار داری که عملم نکردی خب الان که همه جاتو با ادیت درست کردی فرقی با عمل نمیکنه.. گفت فقط مونده تو  در مورد قیافم نظر بدی😂

شمام همه تاپیک هاتون برا سالاای ۹۶تا ۹۸ هس  جا تعجبه ۶سال از عضویتتون میگذشته تاپیک نزدین یا ت ...

الان مثلا میخوای مچ بگیری....باشه هر طور راحتی فکر کن

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
شمام همه تاپیک هاتون برا سالاای ۹۶تا ۹۸ هس  جا تعجبه ۶سال از عضویتتون میگذشته تاپیک نزدین یا ت ...

شاید زدن و پاک کردن 

قدیما حذف تاپیک دست خودت بود یعنی خودت میتونستی پاک کنی راحت

تیکرم برای بارداری نیست💙
ن چرا مچ بگیرم  ک چی بشه مثلا

من چند سال نبودم بعد که برگشتم دیدم نینی سایت کلا عوض شده

قبلا حذف تاپیک با خود کاربر بود

از اونجایی که من شش سال نازایی داشتم و تاپیکای در این باره بود بخاطر شناخته نشدنم همه رو ترکوندم

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
یادی بکنم نمیگم خوب بوده  چون واقعا وقت ادم میگیره سر دعوا و بحث  چند دقیقه پیش خانومی ت ...

😆😆

آره راست میگی

دو روز پیش هم یه خانمه گیر داده بود که هیچ کس کرونا نمیگیره مگه مشکل کلیه یا ریه داشته باشه.. اونجا هم عرق من درومد

ولی فکر کنم هر سال رو به بدتر شدن میره

شاید زدن و پاک کردن  قدیما حذف تاپیک دست خودت بود یعنی خودت میتونستی پاک کنی راحت

الان معمولا کاربرا چند صفحه تاپیک دارن من اون موقع هم تاپیکام به زور به پنج تا میرسیدن

من که الان جرات نمیکنم تاپیک بزنم یا نظر بدم میریزن سر آدم هرکی هرچی از دهنش در میاد میگه..  چ ...

اره دقیقن یکی از چیزایی ک برا منم جالبه همینه!!!

خب تاپیک میزنی که بیان نظر بدن

ولی کافیه یکی نظرش مخالف باشه

اوووف....

باید بعد عنوان تو پرانتز بزنن لطفا اونایی که نظرشون با من همسو و موافقه حرف بزنن😂