2777
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 56 پست

میگفت من حتی خودمو هم دیگه نمیخوام 

واقعا از دیشب حالم بده از بس گریه کردم نا ندارم دیگه😭

خیلی دوستم داشت هفته پیش اصرار میکرد با مامانم بریم کافه بشینیم ۳ تایی حرف بزنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوب شد که کات کردی باور کن

ادمی که در ابراز عشقش ترسو باشه و نتونه اونجوری که لایقشه رابطشو ادامه بده فردا تو زندگی از همه چی میترسه.از مستقل شدن و خیلی احتمالش میره که شما رو هم مجبور کنه وابستش بشین .شما رو محدود کنه..

یا نظر خانوادشو ارجح بدونه چون میترسه درست تصمیم نگیره..

بلاک کردن یعنی چی؟؟چه صیغه ایه واقعا؟!

لطفا اگه عزت نفس داری و خودتو دوس داری دیگه قیدشو بزن حتی اگه التماست کنه..ولی اگه بی اراده هستی و آویزون ،ادامه بده!!!

Kiziim

خیلی دوستم داشت تو این ۲ ماه عشق و تو چشاش میدیدم همش گریه میکرد بغض میکرد میگفت چرا ماامنت اینا قبولم نمیکنن فردا بریم صحبت کنیم فقط بدونم تلاشمو کردم اما چرا اینطوری کرد بدون هیچ توضیحی گزاشت دفت😭😭

خیلی دوستم داشت تو این ۲ ماه عشق و تو چشاش میدیدم همش گریه میکرد بغض میکرد میگفت چرا ماامنت اینا قبو ...

بلهطرف منم گریه میکرد. باور نکن. 

حتی وقتی فهمیدم زن داره گریه کرد فیلم از شناسنامش فرستاد که ثابت کنه زن نداره. 

حالا نمیدونم جعل کرده بود چیکار کرده بود 

شاید یه موقعیت بهتر پیدا کرده  انقد ساده نباش

موقعیت بهتر پیدا نکرده اخه من از هیچ نظری کم ندارم حتی بالاتر هم بودم😭دیگه همه میدونستن منو میخواد اما همش میترسید بیاد جلو

خیلی دوستم داشت تو این ۲ ماه عشق و تو چشاش میدیدم همش گریه میکرد بغض میکرد میگفت چرا ماامنت اینا قبو ...

حالتو درک میکنم میدونم چقد گریه کردیو ناراحتی

ولی این ادم نمیشه بهش تکیه کرد کسی که یه دفعه میترسه و پشتتو یه دفعه خالی میکنه واسه زندگی و عشق ساخته نشده

تو الانو داری میبینی به این فک کن که مثلا قرار بود تو زندگی مشترکم همینطوری ترسو باشه

موقعیت بهتر پیدا نکرده اخه من از هیچ نظری کم ندارم حتی بالاتر هم بودم😭دیگه همه میدونستن منو میخواد ...

ببین شرایطتت دقیقا مثل منه 

تهش چی شد از من پل ساخت خودش درس خوند با پول من زن گرفت 

نکن خواهر من نکن 

من بی تجربه بودم و فریبم داد 

بعدها فهمیدم که خیلی از دخترها رو اینجوری ازشون پول گرفته