2777
2789

عزیزان از اون ختم های که صلوات و دعا بلدین برا دوست نی نی سایتمون می گیرین شوهرش خوب بشه❤️❤️❤️

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرفه های زیاد اکسیژن خونش کمه دعا کنین براش این مریضی چینی نباشه میگی دوستاتم صلوات بفرستن

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘
منم حمد میخونم انشاالله سلامتیشان راهرچی زودتر بدست بیارن

مرسی دورت بگردم

واسش فرستادم الهی همه ی مریضا شفا پیداکنن

مرسی بچه های نی نی سایت خیلی خوبند

براشون صلوات فرستادم

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها وسرالمستودع فیها به عددما احاط بهی علمک

💛💚💜💙💛💚💜💙💛💚💜💙💛💚💜💙

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
براشون صلوات فرستادم اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها وسرالمستودع فیها به عددما احاط ب ...

ممنون مهربون