2777
2789
عنوان

ده روز گذشت

560 بازدید | 35 پست

پسرم ده روزه شد و همچنان از سینه ام شیر نمیخوره . یک عالم حرف شنیدم .میگن گرسنه اش نگه دار تا مجبور شه .چند دقیقه پیش در تلاش بودم تا شیر بدم بهش . داشت از شدت گریه غش میکرد اما سینه رو نگرفت . شیر خشک میدم بهش و گاهی شیر خودم رو ميدوشم . خواهشا اگه راه حلی دارید بگید ..یعنی.قرار.نیست هیچوقت خودم شيرش بدم ؟ شيرمم زیاده حیفه . غصه میخورم .شوهرمم هربار منو می بینه میگه تلاش کن بگيره . خسته شدم دیگه 

اتل متل توتوله

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وقتی خیلی گرسنس و خیلی زیاد خوابش میاد سینه نده بچه ای که خیلی گرسنس سینه رو نمیخواد یه روش اسون مثل شیشه واسه سیر شدن میخواد.بزار بازی کنه خسته بشه یکمی خوابالو بشه بهش بده

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814

وااای عین من خیلیییی درکت میکنم. اطرافیان آدمو بی اعصاب میکنن. خیلییی نذار گشنه بمونه بچه من کم آب شده بود بدنش. بچه ها فکشون ضهیفه و نمیتونن خوب مک بزنن زود خسته میشن بعضیا هم خروجی سینه شون کوچیکه. نذر دل حضرت رباب کن ان شاالله ب حق علی اصغر میخوره

یک صلوات هدیه به دل شکسته خانم رباب