پسرم ده روزه شد و همچنان از سینه ام شیر نمیخوره . یک عالم حرف شنیدم .میگن گرسنه اش نگه دار تا مجبور شه .چند دقیقه پیش در تلاش بودم تا شیر بدم بهش . داشت از شدت گریه غش میکرد اما سینه رو نگرفت . شیر خشک میدم بهش و گاهی شیر خودم رو ميدوشم . خواهشا اگه راه حلی دارید بگید ..یعنی.قرار.نیست هیچوقت خودم شيرش بدم ؟ شيرمم زیاده حیفه . غصه میخورم .شوهرمم هربار منو می بینه میگه تلاش کن بگيره . خسته شدم دیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ندوش ..فقط حوصله کن شیر خودتو بده ..میدونم سختته ..خیییلی سخته ..چون خودمم این روزارو گذروندم ..ولی به هیچ وجه ندوش من تا 4 ماهش دوشیدم ..الان ک 4 سال میگذره رگهای سینه ام گاه و بیگاه درد میگیره بخاطر فشاری ک شیر دوش میاورد
اصلا شیشه استفاده نکن با سرشیشه خیلی راحت تا سینه مادر بچه هم دنبال راحتی پس تحملگریه داشته باش تا بگیره من دخترم همین بود بعد دوماه ب خاطر اینک کمکی میدادم نگرف سینمو اخرم شیر خشکی شد بزار گشنگی بکشه
دختر من از دوماهگی اینجوری شد به بدبختی شیر میخورد بردمش بهداشت گفت بازیگوشه منم سعی کردم باهاش لج نکنم میزاشتم بغلم تو خونه راه میرفتم اونم سینمو میگرفت شیر میخورد منم تو اون یک ربع راه میرفتم بعد از دو هفته خوب شد،در ضمن بچه شما انگار بهش شیشه دادی اینجور شده