2777
2789
عنوان

ده روز گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امتحان کردم رابط اصلا تاثیر نداره نمیخوره . آره نوک درآورده

باید باهاش بیشتر کارکنی تایاد بگیره سعی کن شیشه ندی 

ازشبایی ک خابه شروع کن

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
یعنی.سینه ام رو،بیخیال شم 

نه حالا از تجربه های دیگران استفاده کن 

خالم اینطوری بود هرکاری کرد نوزادش سینه رو نگرفت دیگه ناچار می‌دوشید ولی خب دکتر گفته بود تو همون حالت بغلش کن آرامش داشته باشه

تا کی ؟ 

نه ندوش ..فقط حوصله کن شیر خودتو بده ..میدونم سختته ..خیییلی سخته ..چون خودمم این روزارو گذروندم ..ولی به هیچ وجه ندوش من تا 4 ماهش دوشیدم ..الان ک 4 سال میگذره رگهای سینه ام گاه و بیگاه درد میگیره بخاطر فشاری ک شیر دوش میاورد

سعی کن بهش بدی  شب ها شاید بخوره بهش بده.پسرمنم اینجوری میکرد.یکم زورکی میدادم یکم میدوشیدم اخرش یه مدت فقط شب ها یکم میخورد تا دوماهگی دیگه حریفش نشدم کاملا شیر خشکی شد.منم اطرافیان اعصابمو خورد میکردن الان میگم الکی حرص میخوردم به دیگران ربط نداشت

اصلا شیشه استفاده نکن با سرشیشه خیلی راحت تا سینه مادر بچه هم دنبال راحتی پس تحملگریه داشته باش تا بگیره من دخترم همین بود بعد دوماه ب خاطر اینک کمکی میدادم نگرف سینمو اخرم شیر خشکی شد بزار گشنگی بکشه  

اصلا شیشه استفاده نکن با سرشیشه خیلی راحت تا سینه مادر بچه هم دنبال راحتی پس تحملگریه داشته باش تا ب ...

آخه گریه میکنه اونقدر شدید میشه گریه اش که میترسم طوريش بسه . چونش ميلرزه. بازم تحمل.کنم این شدت گریه رو ؟

اتل متل توتوله
بچم ده روزشه .چطور حل شد .خاهش میکنم بگو.

دختر من از دوماهگی اینجوری شد به بدبختی شیر میخورد بردمش بهداشت گفت بازیگوشه منم سعی کردم باهاش لج نکنم میزاشتم بغلم تو خونه راه میرفتم اونم سینمو میگرفت شیر میخورد منم تو اون یک ربع راه میرفتم بعد از دو هفته خوب شد،در ضمن بچه شما انگار بهش شیشه دادی اینجور شده