gan مدیر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4995 عنوان علائم | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 24 پست خانوما من ۹هفتمه ... بیاید از علایمتون بگید و جنسیت بچتون ... خیلی دوس دارم بدونم بچم چیه🤗 خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید . 1398/12/10 | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4995 شاید دخترباشهمنم اکنطوری بودم چون از علایمت بگو خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4995 نه پنج شیش روزمونده بزار ازت بگذره بعد بزن یا نزدیک ب موعدت بزن خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .
dokhtare_zemestan٧ عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 91 منمممم بخدا همش گیجم همش افتادم حال هیچیو ندارم .. سردرد که نگوووو از اولش داشتم تا الان من ٢روز بعد ميرم سونوگرافي ببينم ميگن ١٢هفته ام ميشه
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4995 من ٢روز بعد ميرم سونوگرافي ببينم ميگن ١٢هفته ام ميشه ان تی میخوای بدی؟ شاید مشخص بشه با ان تی خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .
dokhtare_zemestan٧ عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 91 ان تی میخوای بدی؟ شاید مشخص بشه با ان تی بله غربالگري ميرم ايشالا كه بگه خيلي مشتاقم بدونم
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4995 بله غربالگري ميرم ايشالا كه بگه خيلي مشتاقم بدونم منم خبلی دوس دارم بدونم .... خودت چی دوس داری خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .
dokhtare_zemestan٧ عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 91 منم خبلی دوس دارم بدونم .... خودت چی دوس داری فرقي نداره بچه اوله فقط برام سالم بودنش مهمه ولي شوهرم اينا پسر دوست دارن
098890 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 8217 از علایمت بگو تاچهارماه حالت تهوع شدید داشتم صب و عصر زیادتربود حالت تهوعم بوی یخچال بوی خیاربوی کاهو حالموبدمیکرد درحدمرگ هم ترش دوس داشتم هم شیرین هم شور ❤️
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4995 فرقي نداره بچه اوله فقط برام سالم بودنش مهمه ولي شوهرم اينا پسر دوست دارن توهم مث منی ... خانواده شوهرمنم پسر دوست دارن ... از همین حالا پسر پسر میکنن خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4995 تاچهارماه حالت تهوع شدید داشتم صب و عصر زیادتربود حالت تهوعم بوی یخچال بوی خیاربوی کاهو حالموبدمیکرد ... نه حالت تهوعم شدید نیست شکر خدا ... عشقم خیاره .. کاهوووو ... ولی بو یخچال ازش متنفرم ... شیرینی کم میخوروم ولی نمک و ترشی دوس دارم خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .