2777
2789
عنوان

علائم

158 بازدید | 24 پست

خانوما من ۹هفتمه ... بیاید از علایمتون بگید و جنسیت بچتون ... خیلی دوس دارم بدونم بچم چیه🤗

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

اره خب ان تیم میفته تو ۱۴ هفته شاید مشخص داد

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته هشت هستم !!! چونه ام و اطرافش هی جوش میزنه موهای زائدم زیاد شده و عصر به بعد حالم دگرگون میشه هنوزم نمیدونم نی نی چیه !!! در ضمن هم شیرین دوس دارم هم شور 

خدای مهربان و بخشنده ! من با تمام وجودم به تو اعتماد دارم . ♾🧿✨💫
من هفته هفت هستم !!! چونه ام و اطرافش هی جوش میزنه موهای زائدم زیاد شده و عصر به بعد حالم دگرگون میش ...

منم هم شیرینی دوس دارم هم شوری هم ترشی ... حالت تهوع هم منو کشته 😣ولی غذامو میخورم

من از صبح تا عصر حالم دگرگونه عصر یکم بهتر میشم

من هفته هشت هستم !!! چونه ام و اطرافش هی جوش میزنه موهای زائدم زیاد شده و عصر به بعد حالم دگرگو ...

وای منم دقیقا اینجوریم هفته ۱۰ هستم البته

و تهوع هم نداشتم اصلا

فقط کسلم و بی حوصله

خانوما من ۶روز ب پریودم مونده بی بی چک زدم یه خطافتادبعدیه ساعت یه خط کمرنگترافتاد ومعمولا دهروزمونده ب پری سینه هام بشدت دردمیگیرن ولی این ماه خبری نیس و الانم فک کنم آنفلانزا گرفتم همه بدنم کوفته شده ودرد میکنه گلومم خیییلی دردمیکنه میگم برم دکتر حتما سرم واینامیزنه بهش بگم شاید باردارباشم؟؟

❤️

خانوما من ۶روز ب پریودم مونده بی بی چک زدم یه خطافتادبعدیه ساعت یه خط کمرنگترافتاد ومعمولا دهروزموند ...

شاید باردار باشی ...از موعدت گذشته؟

من كه همش ميخوابم اصلا جون ندارم بلند بشم از جام  فشارم پايينه همش سردردم كه نگو  فقط تر ...

منمممم بخدا همش گیجم همش افتادم حال هیچیو ندارم .. سردرد که نگوووو از اولش داشتم تا الان