بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ک ماشاالله اینقد سریع رفت سقطش کرد و شب هم توی مراسم نامزدی ننش لباس سفید کوتاه رو پوشید؟؟؟
دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
خب پس چرا وقتی عدنان فهمید ثمر سقط کرده،پشماش فر نخورد و بگه خواهرم؛مادرم ما ک با هم نبوده ایم جانا
دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
وایی همین امروز داشتم فحش میدادم چطور بعد سقط و کورتاژ اون لباس پوشیده بود بعد کورتاژ اصلا خونریزی ن ...
من روز شش پریودم هنوز می ترسم لباس سفید بپوشم؛میگه از شانس ب طور ناگهانی دچار اختلال هورمونی می شم و میشه اون چیزی ک نباید بشه