بازم سلام به روی ماه همتون 🥰
ممنون بابت پستاتون
تا جایی که برسم سعی میکنم همه رو جواب بدم اما ممکنه یکم طول بکشه پیشاپیش عذر میخوام🌷
در جواب حلما و z عزیزم :
دخالت و وابستگی با دوز بالا و پایین تو همه ی خانواده ها وجود داره
و ما متاسفانه متاسفانه از همون روز اول به جنگ با این موضوع برمیخیزیم
این اشتباهه
ببینید دوستان تقریبا همه ی مردا به مادرشون پدرشون و در کل خانوادشون وابسته هستن و حرف و عمل اونا رو حجت میدونن کم پیش میاد مردی اصلا اینطور نباشه که اون فرد یا کلا شخصیت مستقلی داره یا رابطه ش با خانواده ش خوب نیست
پس فکر نکنین خیلی چیز سخت و عجیبیه
تا حدودی هممون درگیر این موضوع هستیم
اما راه حل چیه ؟!
ببینید دوستای گلم
راه حل بسیاری از مشکلات ریز ما و حتی مشکلات بزرگ ما گذر کردن از اون مشکله...
میدونین یعنی چی ؟!
دیدین میگن از هرچی بدت بیاد سرت میاد ؟!
چون داری به اون چیز توجه میکنی ، با نفرت زیاد به اون چیز ، داری اون چیزو مورد توجه خودت قرار میدی
بگذرین
بی توجهی به یه سری مسائل باعث حل شدنش میشه
اینو بدونین تک تک رفتارای آدمای اطراف ما خواست خداست که برای ما اتفاق میوفته...مگه این نیست که تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته ؟!
پس مطمئنا رفتاری که دیگران با ما دارن وسیله ی امتحان و آزمایش ماست
وقتی ما از اون گذر میکنیم یعنی راضی به رضای خدا شدیم
خدا خیلی مشکلاتو واسه ما بوجود میاره که ما به همین رضای خدا برسیم
به رضایت که رسیدی خودش حل میشه
مگر اینکه حکمت و آزمایش دیگه ای درش باشه که حل نشه
تو دلت بگو خدایا میدونم این رفتارا یه نوع آزمایش از سمت توا و باعث رشد من میشه ، من با جون و دل میپذیرم و راضی ام به رضای تو
شما اگه نوع نگاه و نیتتو به این قضیه تغییر بدی رفتارای اونا حتی رو بچه تونم تاثیر نخواهد داشت
این از لحاظ روحی و درونی ماجرا بود
حالا از این زاویه نگاه کنیم که حتی اگر اونا بخوان نوه شون رو هم طبق شیوه ی تربیت خودشون تربیت کنن ، چقدر تاثیر گذاره ؟!
شما اگه خودت تمام مدتی که با فرزندت تنها هستی درست و حساب شده بتونی روش کار کنی و تربیتش کنی تربیت هیچ احدی روش تاثیر گذار نخواهد بود مگر اینکه اونا از شما بیشتر بتونن با بچه تون انس بگیرن و روششون درست تر باشه در غیر این صورت به واسطه ی انسی که بچه به مادر و پدر داره هیچکسی بهتر از اونا نمیتونه رو بچه موثر باشه
بحث دیگه ام اینه که ما باید رو خودمون کار کنیم که اگر دخالتی دیدیم ناراحت و عصبی نشیم و بتونیم ازش بگذریم و نادیده بگیریم
در مورد وابستگی هم باید اولا که همون موارد بالا رو بگم که گفتم مردا اکثرا به خانوادشون وابسته هستن
دوما اینکه ما مگه خودمون وابسته نیستیم ؟!
ما همین الانشم مادرمون چیزی بگه دست خودمونم نیست دلمون میخواد قبولش کنیم
اونام همینطورن
یه سریاش به مرور درست میشه
یه سریاش هم نه
شما باید مدل مواجه شدن و نگاه کردن به موضوع رو تو خودت حل کنی وگرنه جنگ و مبارزه با شوهر یا خانوادش یا حرص و جوش خوردن و تو خودت ریختن فقط کارو خراب تر میکنه
تو همین جلسات همسرداری که ما میزاریم خیلی از رفتارای همسر ناخودآگاه درست میشه و باب میل شما در میاد
ما خیلی وقتا با رفتارای غلطمون به این وابستگی ها دامن میزنیم
توجه داشته باشین تا حد زیادیش به ما مربوطه
تا حدی هم عادیه و تقریبا در همه مردا هست
بقیه ش رو هم ما باید با رفتار درست و مهارت های زنانگی به صورت غیرمستقیم درستش کنیم
التماس دعا