2777
2789
عنوان

رازهای زنانگی و معشوقه بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 101421 بازدید | 3950 پست

سلاممممم دوستای خوبم 

من دیشب دخترم ساعت ۳ خوابید 

میخواستم مثل همیشه اول تو نت بچرخم بعد بخوابم 

ولی نماز قضا خوندم و ۲ رکعتم واس امام‌زمان😍

اصلا زمانی نگرفت اما عالی بود 

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...
سلام دوست جونیام ....مطهره جان هلما جون خوبی💓💓عزیزم.باران جون .ویدا جونم 😍😍😍همگی خوبید💓💓دوستو ...

سلام دوست عزیزم. خوبی گلم؟ خوب بودم پیامتو دیدم عااااالی شدم. عزیزدلی دوستت دارم بشدت❤❤❤❤❤

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلاممممم دوستای خوبم  من دیشب دخترم ساعت ۳ خوابید  میخواستم مثل همیشه اول تو نت بچرخم بع ...

سلام خانوم گل. آفررررررین بشما. خوشا بسعادتت. خیلی کار قشنگیه موقع استراحت بجای نت گردی و کارای الکی صد تا صلوات بفرستیم یا خوندن یک صفحه قران. یا دو رکعت نماز خیلی حال آدمو خوب میکنه 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
امروز حتما میام باهاتون کلی حرف دارم الان یه کوچولو شلوغم

سلام عزززیزدل من که سرتا پا گوشم و منتظرم حرفای قشنگت و بخونم و یه دنیا انرژی بگیرم. سخنرانی ها رو که گفتی گوش دادم واقعا عالی بود خیلی عالی بود. دست گلت درد نکنه. خیلی عزیزی

بازم سلام به روی ماه همتون 🥰

ممنون بابت پستاتون

تا جایی که برسم سعی میکنم همه رو جواب بدم اما ممکنه یکم طول بکشه پیشاپیش عذر میخوام🌷

در جواب حلما و z  عزیزم :

دخالت و وابستگی با دوز بالا و پایین تو همه ی خانواده ها وجود داره

و ما متاسفانه متاسفانه از همون روز اول به جنگ با این‌ موضوع برمیخیزیم

این اشتباهه

ببینید دوستان تقریبا همه ی مردا به مادرشون پدرشون و در کل خانوادشون وابسته هستن و حرف و عمل اونا رو حجت میدونن کم پیش میاد مردی اصلا اینطور نباشه که اون فرد یا کلا شخصیت مستقلی داره یا رابطه ش با خانواده ش خوب نیست

پس فکر نکنین خیلی چیز سخت و عجیبیه

تا حدودی هممون درگیر این موضوع هستیم

اما راه حل چیه ؟!

ببینید دوستای گلم 

راه حل بسیاری از مشکلات ریز ما و حتی مشکلات بزرگ ما گذر کردن از اون مشکله..‌‌.

میدونین یعنی چی ؟!

دیدین میگن از هرچی بدت بیاد سرت میاد ؟!

چون داری به اون‌ چیز توجه میکنی ، با نفرت زیاد به اون چیز ، داری اون چیزو مورد توجه خودت قرار میدی

بگذرین

بی توجهی به یه سری مسائل باعث حل شدنش میشه

اینو بدونین تک‌ تک‌ رفتارای آدمای اطراف ما خواست خداست که برای ما اتفاق میوفته...مگه این نیست که تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته ؟!

پس مطمئنا رفتاری که دیگران با ما دارن وسیله ی امتحان و آزمایش ماست

وقتی ما از اون گذر میکنیم یعنی راضی به رضای خدا شدیم

خدا خیلی مشکلاتو واسه ما بوجود میاره که ما به همین رضای خدا برسیم

به رضایت که رسیدی خودش حل میشه

مگر اینکه حکمت و آزمایش دیگه ای درش باشه که حل نشه

تو دلت بگو خدایا میدونم این رفتارا یه نوع آزمایش از سمت توا و باعث رشد من میشه ، من با جون و دل میپذیرم و راضی ام به رضای تو

شما اگه نوع نگاه و نیتتو به این قضیه تغییر بدی رفتارای اونا حتی رو بچه تونم تاثیر نخواهد داشت

این از لحاظ روحی و درونی ماجرا بود

حالا از این زاویه نگاه کنیم که حتی اگر اونا بخوان نوه شون رو هم طبق شیوه ی تربیت خودشون تربیت کنن ، چقدر تاثیر گذاره ؟!

شما اگه خودت تمام مدتی که با فرزندت تنها هستی درست و حساب شده بتونی روش کار کنی و تربیتش کنی تربیت هیچ احدی روش تاثیر گذار نخواهد بود مگر اینکه اونا از شما بیشتر بتونن با بچه تون انس بگیرن و روششون درست تر باشه در غیر این صورت به واسطه ی انسی که بچه به مادر و پدر داره هیچکسی بهتر از اونا نمیتونه رو بچه موثر باشه

بحث دیگه ام اینه که ما باید رو خودمون کار کنیم که اگر دخالتی دیدیم ناراحت و عصبی نشیم و بتونیم ازش بگذریم و نادیده بگیریم

در مورد وابستگی هم باید اولا که همون موارد بالا رو بگم که گفتم مردا اکثرا به خانوادشون وابسته هستن

دوما اینکه ما مگه خودمون وابسته نیستیم ؟!

ما همین الانشم مادرمون چیزی بگه دست خودمونم نیست دلمون میخواد قبولش کنیم

اونام همینطورن

یه سریاش به مرور درست میشه

یه سریاش هم نه

شما باید مدل مواجه شدن و نگاه کردن به موضوع رو تو خودت حل کنی وگرنه جنگ و مبارزه با شوهر یا خانوادش یا حرص و جوش خوردن و تو خودت ریختن فقط کارو خراب تر میکنه

تو همین جلسات همسرداری که ما میزاریم خیلی از رفتارای همسر ناخودآگاه درست میشه و باب میل شما در میاد

ما خیلی وقتا با رفتارای غلطمون به این وابستگی ها دامن میزنیم

توجه داشته باشین تا حد زیادیش به ما مربوطه

تا حدی هم عادیه و تقریبا در همه مردا هست

بقیه ش رو هم ما باید با رفتار درست و مهارت های زنانگی به صورت غیرمستقیم درستش کنیم

التماس دعا

مطهره جان میشه اگه امکانش هس بگی چندسالته؟

بازم سلام به روی ماه همتون 🥰 ممنون بابت پستاتون تا جایی که برسم سعی میکنم همه رو جواب بدم اما ...

وای چقدر خوشحال شدم آنلاین شدی

عزیزم یه لطف بکن درمورد اینکه چه چیزایی باعث خوشنودی خدا میشه چه چیزایی باعث رضایت امام زمانمون میشه ...

نفیسه جون خیلی چیزا...

کدومو بگم‌ کدوم بمونه ؟!

بگم نماز بخون ؟! بگم روزه بگیر ؟! بگم به دیگران محبت کن ؟! 

بخوام بگم دنیایی از گفتنی هاست

که البته تا جایی که بتونم و حافظه م یاری کنه بین حرفام گفتم و میگم

اما اگر در یک کلام بخوام خلاصه کنم :

با نفست مبارزه کن

تمام خوبی ها تو این موضوع خلاصه شده

تا جایی که میتونی سعی کن برای عملی شدن این موضوع

یه بنده خدایی از آشناهامون یه اخلاقی داره که من واقعا شیفته ی این خصلتشم اینه که چیزی رو اگه دلش بخواد بخوره خیلی خیلی هوس کرده باشه و دقیقا اون چیز وسط سفره هم باشه میگه نمیخورم !!!!

میگه شکم نباید واسه من تصمیم بگیره ، من اینو نمیخورم !!!

اگه دلش نمیخواست میخوردا

ولی چون دلش میخواست و هوس کرده بود پا رو نفسش میذاشت

و من به چشم میبینم که به واسطه ی همین مبارزه با نفس خدا چه لطف و توجهایی بهش میکنه

حالا شمام از همین چیزای کوچیک شروع کن تا چیزای بزرگ

نفستو مهار کن

همه ی فضیلت ها همراهش میاد

هم خدا ازت راضی میشه هم صاحب الزمان عج

واما گزارش امروز نماز صبحو دعاهایی رو که برنامه شو نوشتم خوندم بین الطلوعین بیدار موندم صبحانه خوردی ...

احسنت و آفرین به شما واقعا

زیبا و پرنشاط بود

توروخدا واسه من دعا کن گلم

بازم سلام به روی ماه همتون 🥰 ممنون بابت پستاتون تا جایی که برسم سعی میکنم همه رو جواب بدم اما ...

مرسی عزیزدلم که اینقدر وقت گذاشتی و جوابمو دادی واقعا حرفات برام مثل آب رو آتیش بود. انشاالله بتونم بر خشمم غلبه کنم. توضیحاتت کاملا جامع و کامل بود و تنها راه حل و بهترین راه حل همینه. متاسفانه من یه جورایی شوهرمو مثل بچم دوست دارم یعنی بیشتر اوقات بجای اینکه براش همسر باشم مادری میکنم. و روش حساسم. و بیشترین دلیلم هم اینه که خانواده شوهرم بیش از توانایی مالی ما از ما پول میگیرن. یعنی شوهرمو مجبور میکنن حتی شده پول نزول کنه بیاره بده به اینا و مدام من مجبور میشم بخاطر اینکه شوهرم راه حرام نره از خانوادم پول بگیرم. و هر بار خانوادش بیشتر و بیشتر ازش میگیرن و من از خانوادم. چون شوهرم کل حقوقش رو به خانوادش میده بعلاوه پولایی که قرض میکنه بهشون میده. این قضیه دیگه غیر قابل تحمل شده چون من پدرم یه بازنشسته ساده هس و داره علاوه بر دادن خرج زندگی من خرج خانواده شوهرمم میده. مادرم بخاطر من تمام طلاهاش. پس اندازاش رو داد. چند روز پیش که دیدم پدرم آخرین پس اندازش و عیدی و حقوقش رو بهم داد تا من بدهی های شوهرمو بدم دلم شکست. از خودم خجالت کشیدم.

در ضمن خانواده شوهرم خیلی هم وضعشون خوبه. ولی انگار عادت کردن که از شوهرم پول بگیرن و شوهرم هم این عادتو ترک نمیکنه. من نمیگم پول نده. پول خودشو بده. خودمم خرجی نمیخوام ولی دیگه بره پول قرض کنه بده به اونا درست نیس. توجیه شوهرم هم اینه که احساساتی و مهربون هستم نمیتونم نه بگم

در ضمن خانواده شوهرم خیلی هم وضعشون خوبه. ولی انگار عادت کردن که از شوهرم پول بگیرن و شوهرم هم این ع ...

قبول دارم حلما جون دور از انصافه و واقعا سخته

اما اون چیزایی که گفتمو انجام بده به اضافه توسل شدید به اهل بیت علیه السلام و در آخر راضی به رضای خدا باش

دست از تلاش برندار در کنارشم توسل داشته باش

ان شاالله که درست میشه

در ضمن خانواده شوهرم خیلی هم وضعشون خوبه. ولی انگار عادت کردن که از شوهرم پول بگیرن و شوهرم هم این ع ...

شوهر منم اینجوری بود. رفتم وام خونگی برای خودم باز کردم. دیگه زیاد هم قناعت نمیکنم برای خودم و بچه هام خرج میتراشم(خرج واجب نه الکی و پول حروم کن) که پول اضافی نمونه بخواد خرج یکی دیگه کنه.

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼