ی دکتر خوب هست پیشش یکبار رفتم تو احمد آباده ولی برا مسیرش دو دل بودم ک برم یا نه ولی یکی از فامیلامون دکتر شیوا بصیری رو بهم معرفی کرد ک برم تو سجاد هستش بنظرتون برم احمد آباد پیش اون دکتر یا این یکی ک مسیرش راحت تره😑
12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
اینجوریشو نمیدونم ولی همه میگن خیلی خوبه مخصوصا برای زایمان میگن بخیه زدنش عالیه
تو رفتی پیشش؟؟؟ویزیتش چقدر بود؟؟؟
12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره رفتم ولی گفت دیگه زایمان اولی قبول نمیکنه فعلا ۳۵بود ویزیتش با بیمه سلامت
من رفتم پیش شیوا بصیری خیلی دکتر خوبی بود من پیش همین میرم خیلی هم سرش شلوغ بود و من از اخلاقش خیلی خوشم اومد و کنترلم کرد گف قلب نی نیت میزنه و سالمه😍😍و ۸ فروردین برام غربالگری نوشته😐 ی آدرس غربالگری داد تو کوهسنگی ولی منم اگه طاهریان باز باشه میرم اونجا ک شاید جنسیتو هم بهم گف
بودن که خیلی جاها بازه از پنجم ششم ولی خوب جایی که مطمئن باشی از هر نظرش نمیدونم . مثلا برای سنو غر ...
فک نکنم دیر بشه دهم اینا بریم دیره یعنی!؟؟
فک کنم .چون میگن ۱۲هفته بهتر موقع اس بعدم تا ۱۳هفته بیشتر وقت نیست اگه سنو اشتباه کرده باشه سن بارداری پیشتر باشه دیگه بی فایده اس رفتنمون انشاا... باز باشن و به موقع بریم باز شما ۸بهتره حتما بازن اون موقع
عزیزم😍😍گفتم اون بار خیلی زود رفتی .انشاا... به سلامتی بیاد بغلت . کوهسنگی فک کنم دنیا فرخ میگن خی ...
اره منم تعریف شماعی و طاهریان و زیاد شنیدم همونجاها میرم منم من حوصله بد اخلاقی رو ندارم همینطوری اینقد اخلاقم حساس شده ب هر چیز الکی حساس میشم و ناراحت
شمام تو همون هفته های اول گرفتین ؟ خیلی میترسم کنترل نشه و رو بچه تاثیر بزاره من چون صبح بیدار میش ...
نه من از قبل کم کاری داشتم.. مال من خطرناکتره برای شما که با بارداری گرفتی طبیعی تره.. من سفت و سخت داروهامو مصرف کردم طوری که اوایلش داشت به پرکاری تبدیل میشد.. آره که داره اگه یکروز هم یادت رفت بازم بخور.. حذفش نکن.. مرتب هم تحت نظر باش و آزمایش بده