2789
عنوان

مشهدیاااا

3401 بازدید | 62 پست

ی دکتر خوب هست پیشش یکبار رفتم تو احمد آباده ولی برا مسیرش دو دل بودم ک برم یا نه ولی یکی از فامیلامون دکتر شیوا بصیری رو بهم معرفی کرد ک برم تو سجاد هستش بنظرتون برم احمد آباد پیش اون دکتر یا این یکی ک مسیرش راحت تره😑

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
دکتر زنانه؟؟

بله

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چندتا مریضی سختی داشتم عمل کردم خدا شفام داد دکتر غددم دکتر زنان انبیایی معرفی کرد تو هاشمیه گفت کارش عالی چندین سال مطبش همونجا خیلی از مریضاش تعریف میکردن ازش

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
منم هفته 5،6بارداریم برام از ته دل دعا کنید این سری بچه م بمونه

انشاا... که سالم و به موقع میاد بغلت استرس نداشته باش منم یه سقط بخاطر ناهنجاری داشتم ولی کاریش نمیشه کرد جز توکل به خدا

نه علایم بارداری دادم نه سینه درد سقط قبلیم پوچ بود دو تا سقط دیگه داشتم

منم تو پنج شش هفته هیچ علائمی نداشتم جز سینه درد که یه روز بود یه روز نبود فک میکردم خارج رحمی ولی خدا رو شکر رفتم سنو قلبش میزد

خیلی اخه کلی گشتم وقتی ام زنگ زدم برای ۲۷روز بعد بهم وقت داد با کلی ناز اخرم اینجوری شد

توانایی میگن خیلی شلوغه من مطب اونجوری شلوغ اعصابم خورد میشه تو این وظعیت 

منم تو پنج شش هفته هیچ علائمی نداشتم جز سینه درد که یه روز بود یه روز نبود فک میکردم خارج رحمی ولی خ ...

ای جونم انشالله منم صدا قلب خوشگلشو بشنوم منکه دخیل امام رضا کردم

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤