2777
2789
عنوان

بی بی چک بیاییین

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 90 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم دادم . ۵۵۰ بود نتیجه ی بتا دکتر گفت کمه پس فردا دوباره تکرار کن . استرس به جونم انداخت . اینجا ...

وا 550 که خیلی خوبه

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
آره بقیه هم همینو گفتن . خدا ازش نگذره بهم استرس داد 

دکترتو عوض کن عزیزمممم

منم امروز ساعت 7 جوابش میادد

خیلی استرس دارگ میترسم یهو برگه رو باز کنم ببینم منفیه😭😭

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
دکترتو عوض کن عزیزمممم منم امروز ساعت 7 جوابش میادد خیلی استرس دارگ میترسم یهو برگه رو باز کنم ببی ...

آره خودمم تو همین فکر بودم . استرس نداشته باش عزیزم ان شاءالله که بارداری و جوابش صد در صد مثبته 

آره خودمم تو همین فکر بودم . استرس نداشته باش عزیزم ان شاءالله که بارداری و جوابش صد در صد مثبته&nbs ...

رفتم ازمایش جوابش مثبت بود 

عددبتام 88 بود 

ازمایشگاه گفت تو رنج اعداد ما مثبته 

دکترم گفت دوباره تکرار کن 

اما همه میگن عالیه نمیخاد برییی

نظرتون چیه

رفتم ازمایش جوابش مثبت بود  عددبتام 88 بود  ازمایشگاه گفت تو رنج اعداد ما مثبته  د ...

وای چقد خوشحال شدم عزیزم خداروشکر . به نظرم به حرف دکتر گوش بدیم بهتره . منم امروز میرم که تکرار کنم دوباره غروب ببرم نشون بدم . حالا ضرر نداره که تکرارش . حداقل دکتر بگه خوبه و نیازی به تکرار نیست آدم خیالش راحت تره . توام برو عزیزم . من حدس میزنم نی نیت پسر باشه ☺☺😍😍 ولی در کل مبارکه ان شاءالله که بارداری سالم و زایمان راحتی داشته باشی ☺☺☺😍😍😍 

وای چقد خوشحال شدم عزیزم خداروشکر . به نظرم به حرف دکتر گوش بدیم بهتره . منم امروز میرم که تکرار کنم ...

اخه اینقدررر الان خطرناکه بیرون رفتن 

تو ازمایشگاه و اینا 

همین یبارم که رفتم با کلی ترس رفتم 

اونم که الان تو شهر ما هشدار دادن بیرون نریم 

حتما رفتی خبرشووو بهم بدی😍😍

وای چقد خوشحال شدم عزیزم خداروشکر . به نظرم به حرف دکتر گوش بدیم بهتره . منم امروز میرم که تکرار کنم ...

چیشد عزیزم ازمایشت

اخه اینقدررر الان خطرناکه بیرون رفتن  تو ازمایشگاه و اینا  همین یبارم که رفتم با کلی ترس ...

عزیزم تازه شروع شده من صبح رفتم چکاپ کامل تازه بهم گفت هنوز یک عالمه دیگ ازمایش داری باید بدی🙍