2777
2789
عنوان

بی بی چک بیاییین

866 بازدید | 90 پست

سلام من مامان شدم باورم نمیشه الان اومدم بتا دادم 

خداجوووون مرسی واقعا مرسی توکلم بهت بود شب ارزوه ها هم خودم هم شوهرم از تع دل از خدا خواستیم نی نی دار بشیم 

من شوهر براش فرقی نداشت نی نی داشته باشیم تا اینکه حال منو دید چقدر تلاش میکنم دکتر میرم  از شب ارزوها به چشم دیدم یک مدل دیگ نگام میکنه وقتی میبینه ناراحتم من مطمئنم اونم از ته دلش خواسته تا خدا جوابمون داد خدایا خیلی خوبی 

دستمو رد نکردی 

علائمم نداشتم فقط چون قرص پرولاکتین میخوردم سینه درد نشدم تنها امروز که موعدمه یک هفته دل درد پریودی دارم درحدی که یکهو میگرفت تا ۱۰میشموردم ول میکرد کشاله رانممم تیر میکشید فقط شبا دیشبم نصف شب دلم خیلی میسوخت درد پری نبود حالت تهوع ام دیروز داشتم 

پریودیام ۲۸روزس این ماه از کیت استفاده کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جونه دلم مباااارکه😍😍😍😍

منم دارم میرم ازمایش دعا کن مثبت باشه😍😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

عزیزم خیییلی مبارک باشه برای منم دعا کن .گلم یه سوال منم کیت استفاده میکنم ولی همشون تقریبا همرنگن باید کی بفهمم دقیقا تخمکگذاری دارم و باید اقدام کنم

میشه واسه ی امام زمان و من یه صلوات بفرستی 

بهتون تبریک میگممممممممم.ان شالله ب دل خوووووووووووش.😃⚘🌺🌻🌹💐🌹🌻🌺🌺🌻🌻🌺⚘🌺🌻🌻🌺🌺🌻🌻🌹💐💐🌺⚘🌻🌹🌺🌺🌺🌻🌻🌻 ان شالله  با ثانیه ب ثانیه بزرگ شدنش  خاطره های قشنگ بسازید. بزرگ بشه براتون نوه بیاره😃💐⚘🌹🌹🌹⚘🌺🌹⚘⚘🌹🌹 ان شالله خدا شمارو براش حفظ کنههههههه

⚘🌺🌺⚘🌹⚘🌺🌺⚘🌺💐💐🌻🌻🌻🌺⚘ب دنیا بیاد عکسشو بزاری براموووووووون🌹

😃🌺⚘⚘🌺🌻🌺⚘⚘🌹🌺🌻🌺⚘⚘ 

.

مبارکه ❤ چقدر شبیه من ☺☺😍😍 منم دوره هام ۲۸ روزه س و این ماه از کیت تخمک گذاری استفاده کردم . روز موعدم بی بی چک + شد . خیلی خوشحال شدم . امروز میشه ۶ روز که از موعدم گذشته . الان دارم می رم آزمایش بدم ☺☺😍😍😍

مبارک باشه عزیزم 

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

اینم بی بی چک من دعا کنید ازازمایشم مثبت باشه😍😍😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍