2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اخه نمیشه که اصلا نرفت یه چیزایی لازم میشه  در ضمن همه جا تعطیل نیس که همه اعضای خانواده نرن ب ...

نترس، استرس نداشته باش، سعی کن خودتو شاد کنی، با آشپزی، با ورزش، با فیلم دیدن... اینطوری قوی تری.

درضمن غذهای مغذی بخور، مثل میوه و سبزیجات و مواد پروتئینی و آهن دار، خودتو ببند به این چیزها، بهت قول میدم طوریت نمیشه، تضمینی

آدم خونه هم حوصله اش سر میره 😔

اگر سلامتی خودتون و اطرافیانتون مهمه تو این شرایط نرین بیرون.بعدش مثل الان استرس میگیرین.شرایط خاصه وقت بیرون رفتن نیست..ان شاالله بلا از همه دور باشه و همه مواظب خودشون باشن.

[QUOTE=126309369]وقتی همهگیر بشه ترس داره فقط خود آدم نیست که

ما تا حدیش که در توانمون هست باید رعایت کنیم.تا حد امکان بیرون نریم و بهداشت رعایت کنیم.بقیه ش بسپاریم دست خدا.فقط میتونیم مواظب خودمون و خانوادمون باشیم.تا جایی که میشه بیرون نرید و بهداشت رعایت کنید چیزی نمیشه.

۸ روزه بیرون نرفتیم ولی همسرم سرکار میره شغل حساسی هم داره با همه در ارتباطه

ایشون ماسک بزنن و دستکش دستشون کنند.وقتی خونه اومدن کل لباسا شسته بشه و ضدعفونی بشه.حتی گوشیش و کلید و هر چی دست زدن.من خودم اطرافیانم و آقایون که شاغلن اینجور سر کار میرن..چیزی نمیشه نگران نباشین فقط این موارد رعایت کنند.بهداشت خیلی مهمه.باید وسواسی تمیز و ضدعفونی کنیم.ان شاالله بلا از همه دور باشه.