2821
2789
حنای بی رنگه دیگه

برای تقویت مو ازش استفاده میکنن
یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعضی از خواص حنا، مربوط به ماده‌ی رنگی آن است، لذا

به نظر نمی‌رسد که خواص حنای طبیعی، کاملاً مشابه حنای بی رنگ باشد.

هم چنین در هنگام جدا کردن ماده‌ی رنگی لاوسون، مواد دیگری نیز جدا

می‌شوند که در حنای بی رنگ حذف شده و یا به میزان کم‌تری وجود دارند
یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
استعمال حنا و وسمه

در کتاب قانون بوعلی سینا در مورد رنگ‏کردن مو با حنا و وسمه آمده است: باید حنا اول بر مو گذاشت و شست و آنگاه وسمه را به کار برد در میان حنامالی و وسمه‏گذاری باید فاصله لازم باشد و شستن هر یک از آنها وقت معینی می‏خواهد. و تا شستن به تأخیر افتد، تأثر آنها بیشتر و بهتر خودنمائی می‏کند و بعضی دیگر حنا و وسمه را با هم بر مو می‏گذارند اشخاصی هستند که تنها حنا را بر مو به کار می‏برن و به رنگ سرخ مایل به زرد (خرمایی) اکتفا می‏کنند.

کسانی هستند که تنها مو را با وسمه رنگ می‏کنند و به رنگ نیلی آن اکتفا می‏کنند کسی که مو را با وسمه رنگ کرده است و می‏خواهد آن را به رنگ قبلی و طبیعی بازگرداند وخرمایی و نیلی‏اش را از بین ببرد، دفعه دوم حنا بگیرد. هرچند همراه وسمه، حنا استعمال کرده باشد، باز حنا بر آن گذاشتن برای بار دوم رنگ نیلی را به کلی می‏زداید، اما باید این حناگذاری دوم به قصد زدودن رنگ موی قبلی گذاشته است، زود بشوید و نگذارد زیاد بماند.

حنای بیرنگ فرق داره با حنا 

یه سری گیاهانی داره داخلش که به عنوان تقویت مو استفاده میشه و رنگ نمیده و تاثیری روی موهای رنگ شده نداره

از عطاری ها میتوانید تهیه کنید برند هایی در بازار هست که من خودم چندین ساله ابریشم میگیرم

ببخشبد میشه بگید چجوری استفاده میکردید از حنای بیرنگ؟ تاثیر داشت ؟

با اب جوش خمیر میشه و مثل حنا میزنید به مو . بله برای من عالی بود قیمتی نداره ارزش یه بار که خودتون استفاده کنید رو داره و تجربه کنید