2777
2789
عنوان

فقط چهارده روز توخونه بمونید

155 بازدید | 7 پست

آخه من نمیدونم دفتن بیرون بجز کارای خیلی ضرروری چه معنایی داره من نمیدونم واقعا تو ذهن بعضی ها چیه بشین خونه تا از شر این بیماری راحت شیم 

برای شادی روح پدرم صلوات

والا فکر می کنم اگه شهر رو قرنطینه هم میکردن ملت باز یه جوری از قرطینه فرار میکردن

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دزدی و احتکار واسه هموطن رو یاد گرفتن این آدما کرونا هستن باید با آهک دفنشون کرد ، آخه داره هموطن جان میده چرا رعایت نمکنید چرا تو خونه نمیشنید رفتن خرید عید چ معنی داره مثلا میخوای بیگی بی خیالی نکن این نشانه بی فر هنگیه  

برای شادی روح پدرم صلوات
شوهرامون چی خب طفلیا سرکار باید برن ...اگه راست میگن ادارات رو هم تعطیل کنن

خب اوناکه محبورن میرن رعایتم میکنن ، ولی پاشدن واسه خرید مانتو عید که دم به ساعت تاپیک میزنن مانتو عید یا خرید عید+عکس چیه  چه معنی میده ، یعنی اون شخص واسه خودش و جانش احترام قایل نیست

برای شادی روح پدرم صلوات
شوهرامون چی خب طفلیا سرکار باید برن ...اگه راست میگن ادارات رو هم تعطیل کنن

شوهرم میگه اگه کار رو تعطیل کنن پول از کجا بیاریم وقتی کار رو‌تعطیل کنن حقوقی هم نمیدن الان بیچاره ها سرکار میرن بزور بهشون حقوق میدن چه برسه تعطیل کنن درسته سلامتی مهمه . مثلا اتشنشانا در خطرن جونشون بخطر میندازن تا یه حقوقی بگیرن به زن و بچه شون برسن خیلی از خانمها هستن که مجبورن کار کنن درسته سلامتی مهمه ولی نمیشه کار رو تعطیل کرد