2777
2789
عنوان

تهدید بعد کات کردن( خانوما کمک)

315 بازدید | 12 پست

قضیه اینه که من یکسالو نیمه که از نامزدم جدا شدم به خاطر اخلاق بدش و اینکه خیلی زود عصبی میشد کنترل خشم نداشت 

اوایل بعد کات کردن زنگ میزد و منو تهدید میکرد  الان شش ماهه که وارد یه رابطه جدی و رسمی شدم و اون سعی داره رابطمو خراب کنه چندین بار خطمو عوض کردم ولی نمیدونم از طریق کی و چجوری باز خطمو پیدا کرده ،دیگه تهدید نمیکنه ولی زنگ میزنه و هنوز بعد یکسالو نیم ازم میخواد که برگردم و درک نمیکنه من تو یه رابطه جدیدم،هر دفعه بلاکش میکنم ولی باز بعد چند هفته با یه خط دیگه زنگ میزنه و پیام میده

از طرفیم من خیلی عذاب وجدان دارم که چرا هنوز نتونسته منو فراموش کنه و یه جورایی زندگیش نابود شد و نمیتونه فراموشم کنه

من باید چیکار کنم،این رابطه ای که تازه واردش شدمو دوست دادم و نمیخوام و نمیتونم که برگردم باید چیکار کنم که بیخیال شه بعد این همه مدت

؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکایت کن حتما ازش / یکی از اطرافیانتم شماره رو بهش میده وگرنه علم غیب که نداره

میترسم ازش شکایت کنم بیاد بدتر تهدیداشو عملی کنه چون ادمیه که هرکاری ازش بر میاد

میترسم ازش شکایت کنم بیاد بدتر تهدیداشو عملی کنه چون ادمیه که هرکاری ازش بر میاد

تو پیامها  روبعنوان مدرک  نگه دار برو اعاده حثیت بکن به طرفت هم موضوع روبگو که بعدا نگه چرا نگفتی