2777
2789
عنوان

سرفه نوزاد..کمک لطفا

80 بازدید | 9 پست

سلام.من یک نوزاد دوماه دارم،خودم سرما خورده بودم طفلک بچه هم انگار واگیر کرد بینی هاش کیپ شد و سرفه میکرد دکتر یه شربت داد که روش زده ضد سرفه و خلط آور و ی شربت سیتریزین،۵روزه میخوره بهتر شد فقط سرفه داشت الان سرفه هاش شدید شده به نظرتون چه کار کنم؟؟؟

دارویی که نمیشه ما تجویز کنیم یا بگیم فلان داروی گیاهی چون خیلی کوچیکه. با پزشکش تماس بگیرین بگین برای تسکین سرفه هاش دارویی تجویز می کنه یا نه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عیب نداره گلم مواظبش باش حسابی خودت چیزای گرم بخور.

پسر منم تا ۳ ماهگی ایطور بود.خوب میشه ب امید خدا.

شیر خودتو اگه بخوره خودش بهترین درمانه

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
دارویی که نمیشه ما تجویز کنیم یا بگیم فلان داروی گیاهی چون خیلی کوچیکه. با پزشکش تماس بگیرین بگین بر ...

دکتر گفت بنفشه دم کن بهش بده و اگر بدتر شد شربت ازیترومایسین بهش بده اما علامت خاصی نداره جز اینکه سرفه میکنه فقط

دکتر گفت بنفشه دم کن بهش بده و اگر بدتر شد شربت ازیترومایسین بهش بده اما علامت خاصی نداره جز اینکه س ...

آزیترو که روی سرفه اثری نداره. خب اون یکی کار رو انجام بده

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.