2777
2789
عنوان

تنها مسیر (۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 54 پست

@ققنوس700  

@سواره  

@_سالاد_ماکارونی_  

@لپ_لپ2 

@یه____عاشق  

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

@قرمزی63  

@fateme_hamid  

@آهن  

@زینبی۷۰  

@کبوترررررر  

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینو تا آخر شماره ۱ میرسونم بنظرم پایه ست. درباره چه چیزی از ظهور امام زمان؟ علائمش؟چیش؟

اره راجب امام زمان خیلی چیزای عجیبی هس ازعلائمش یااینکه چه اتفاقایی میفته توظهوریابعدازظهورخیلی چیزاهس خیلی جذابه بنظرم..من خیلی دوس دارم بدونم راجبش

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

@آلوچه313  

@مامانجینگیلی  

@مادرایکیو  

@shhhhy  

@miismim  

@ققنوس700     @سواره     @_سالاد_ماکارونی_     @لپ_لپ2  ...

سلام خواهرگلم .ممنون که صدام کردید قبل ازاینکه صدام کنید مطالب تون داشتم میخوندم خیلی خیلی جالب بود چشم آدم ها به جهان هستی بازمیشه دیدش به دنیا تغییر میکنه تغییر مثبت..دیدم کاربران راصداکردیدفکرکردم مرا فراموش کردید یهویی دیدم اعلانها صدام کردید ..ممنون خواهرگلم همیشه درراهت موفق باشید اجرتون با امام حسین علیه سلام.باشه.باسپاس ازشما 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🍀🍀🍀

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
اره راجب امام زمان خیلی چیزای عجیبی هس ازعلائمش یااینکه چه اتفاقایی میفته توظهوریابعدازظهورخیلی چیزا ...

اینجوری ک تعریف میکنی ادم ب وجد میاد

راستش میفهمم چی میگی برای منم جذابه...خودم خیلی وقتا تو نت سرچ میکنم

ولی یه گروهی هستم تو ایتا ک صاحبش تخصصی کار مهدویت کرده الانم تو گروه ب شبهات و سوالا پاسخ میده

متوجه شدم بعضی از این احادیثی ک نشونه های عمومی (به جز اون ۵تا اصلیا) رو توصیف میکنن سندیت ندارن...مثلا همین قضیه ملخا، یا احادیثی ک از دجال میگن و...

میگه مبحث مهدویت توی حوزه برای ترمای خیلی بالاست...

سلام خواهرگلم .ممنون که صدام کردید قبل ازاینکه صدام کنید مطالب تون داشتم میخوندم خیلی خیلی جالب بود ...

خواهش میکنم

اسامیو نوشتم. ممکنه دیر صدا کنم کسیو ولی خدا بخواد کسیو جا نمیدازم

شماهم موفق باشسد ممنون⚘

ممنون از استارتر عزیز🌷🌷🌷

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
اینجوری ک تعریف میکنی ادم ب وجد میاد راستش میفهمم چی میگی برای منم جذابه...خودم خیلی وقتا تو نت سرچ ...

به هرحال اگه چیزجذاب و عجیبی پیداکردی حتمابزار.. چون شماتواین چیزاهستی براهمین گفتم شایداطلاعاتی داشته باشی..بنظرم ماخیلی کم میدونیم راجب ظهورواصلااماده نیستیم یکی بایدباشه یکم روشن کنه همچیو.

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
به هرحال اگه چیزجذاب و عجیبی پیداکردی حتمابزار.. چون شماتواین چیزاهستی براهمین گفتم شایداطلاعاتی داش ...

اگه دوست داشتی تو این گروه عضو شو

☫گروه پاسخ به شبهات مهدویت
http://eitaa.com/joinchat/3062890510C73209c4b26
.
🏳️کانال تخصصی مهدویت
@marefatemahdavi
.
⚜️پیج اینستاگرام استاد عبادی
https://www.instagram.com/mahdaviat313.ir
.
.
🌐ارتباط با مجموعه ی استاد احسان عبادی👇
🌸 @arshiv_link313

عزیزم کتاب طب در قرآن  فکر کنم دوست داشته باشی

ندارم همچین کتابی..