2777
2789
عنوان

تو این وضعیت میرید خرید لباس و این چیزا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تو شهرایی هستین ک مبتلا زیاده نرو... شهر ما نیست .. منم رفتم

کدوم شهری

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

ببین اصن عیدی هست که خرید کنیم؟بیرون مثل شهر مردهاس نه ماهی نه سبزه نه هیچی.هرسال از اول اسفند میریختن بیرون الان پرنده که هیچ خرم پر نمیزنه🤣🤣🤣

سکوت را دوست دارم،بخاطر اُبُهَتِ بی پایانش✌😏
کدوم شهری

یکی از شهرای آذربایجان غربی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

من به شوهرم میگم سیب زمینی بخر میگه می خوای کرونا بگیری چه برسه به لباس هر سال بچه کوچیک داشتم یا پول نداشتم امسال بچم بزرگ شده پول دارم اما نمی تونم برم خرید گریهههههههههههههه یه لیست بلند بالا هم نوشتم 

من خریدهامو خیلی وقته که انجام دادم اما عید جایی نمیرم امیدوارم کسی هم جایی نره این ویروس لعنتی گورشو گم کنه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....