2777
2789
عنوان

تو این وضعیت میرید خرید لباس و این چیزا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 84 پست

اصلااااااااا من بیرون نمیرم اصلااااااااا

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کانال لباس راحتی و مردونه داری؟

پیج اینستا دارم تلگرامم داره فکر میکنم tip1 . یه پیج دخترونه داره یه پیج پسرونه معتبرم هست

‎‏‎صفحه اينستاگرام مرکزخرید تیپ وآن👇🏽🔰
‎‏https://instagram.com/tip1_shopping_center?r=nametag

‎‏‎ 🆔🔰🔰🔰🆔آى دي كانال
‎‏🆑 @https://t.me/tip1boutique
———————————————————
‎‏‎🚩لوكيشن 👕مرکزخرید تیپ وآن👖جهت دسترسي آدرس دقيق براي خريد حضورى👇🏽🔰
‎‏https://maps.google.com?q=Rasht,%20District%201,%20Ali%20Abad,%20%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D8%AA%DB%8C%D9%BE%20%DB%8C%DA%A9%20%DB%B1&ftid=0x401fd953ad8dde49:0x817f8c384d33c214&hl=en-IR&gl=ir

پیج اینستا دارم تلگرامم داره فکر میکنم tip1 . یه پیج دخترونه داره یه پیج پسرونه معتبرم هست ‎‏‎صفحه ...

مرسی عزیزم

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
مانتو این چیزا دارم تازه عیدم ک قرار نیست بیرون بریم ولی کفش ندارم اصلا حتی یه جفت😊میترسمم برم بیرو ...

منم کفش ندارم 🤦‍♀️بوتم که نمیتونم بپوشم بلخره شاید ادم یه کاری بیرون براش پیش بیاد اما فکر کنم باید برم‌تو انباری دنبال کفش کهنه ها ببینم‌چیزی پیدا میشه

حال زندگی‌وقتی خوب میشه که اول هوای خودتو داشته باشی
نه نمیرم خدایی لباسهای پارسالم هنو نوعه بالاخره تو کمد بگرد یه چیزی پیدا میشه که لخت نمونی چه اجباری ...

همین کارو انجام میدم منم 😩

حال زندگی‌وقتی خوب میشه که اول هوای خودتو داشته باشی
اوناکه خریدی اوردی شستی؟ منم واقعا لباس لازمم نمیدونم چیکارکنم

نه بابا

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست