zizyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 326 عنوان ملاج سر و ندادن قطره آد👶👶👶 24538 بازدید | 33 پست دخترم رفته تو 9 ماه دکتر گفته قطره آد قطع کن چون ملاجش داره بسته میشه 😒😒 همش نگرانم قطره شو قطع کنم اخه دکتر خودش که میرفتم چنین چیزی نمیگفت این دکتر برای اولین بار پیشش رفتم 1398/12/09 | 16:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 نده اگه بدی و ملاجش زود بسته شد دچار میکروسفالی میشه الانم خیلی حواسم به دور سرش باشه مرتب ببرش چکاباگرم دیدی خدایی نکرده خدایی نکرده ملاجش بسته شد حواست باشه فقط تا دو سالگی وقت عمل هستو گوگل سرچ کن میکروسفالی کامل توضیح داده 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 مولتی ویتامین بده مولتی هم آد داره! چه فرقی داره 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
هانا۹۷ عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 9916 مولتی هم آد داره! چه فرقی داره میگم مگه ملاج سر همه ی بچه ها بسته نمیشه؟یا من خوب متوجه نشدم
zizyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 326 نده اگه بدی و ملاجش زود بسته شد دچال میکروسفالی میشه الانم خیلی حواسم به دور سرش باشه مرتب بب ... اره میدونم شما چنین تجربه ای داشتین
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 میگم مگه ملاج سر همه ی بچه ها بسته نمیشه؟یا من خوب متوجه نشدم بسته میشه ولی اگه زودتر بسته بشه بچه دچار میکروسفالی میشه 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 اره میدونم شما چنین تجربه ای داشتین تو اقوام اره 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
هانا۹۷ عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 9916 بسته میشه ولی اگه زودتر بسته بشه بچه دچار میکروسفالی میشه ای بابا اصلا اطلاع نداشتم.
zizyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 326 تو اقوام اره کِی باید بسته بشه؟؟؟ واقعا قطره انقدر تاثیر داره؟؟؟
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 ای بابا اصلا اطلاع نداشتم. به خاطر همین دور سر نوزاد مرتب اندازه میگیرناگه زیاد رشد کنه هم میشه هیدروسفالی 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
هانا۹۷ عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 9916 به خاطر همین دور سر نوزاد مرتب اندازه میگیرن اگه زیاد رشد کنه هم میشه هیدروسفالی رشد سر دخترم نرمال بود.ملاج سرشم زود بست .حدود یکسالگی سفت شده بود
zizyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 326 به خاطر همین دور سر نوزاد مرتب اندازه میگیرن اگه زیاد رشد کنه هم میشه هیدروسفالی دور سر بچه امو مرتب چک میکنم دور سرش تا الان خداروشکر نرماله ولی این ملاجش نگرانم کرده
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 من آ د ندادم خیلی بده😢😢😢😢اگه بده بدم بهس اگه ندی هم دچار نرمی استخون میشهکمبود ویتامین دی پیش زمینه چندین نوع سرطان و ام اس هم هست 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
هانا۹۷ عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 9916 دور سر بچه امو مرتب چک میکنم دور سرش تا الان خداروشکر نرماله ولی این ملاجش نگرانم کرده دکترشو عوض کن.ببر بهداشت به اونا هم نشون بده