2777
2789
عنوان

خونه عمم بودیم پسر عمم زنشو عین چی کتک زد😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2444 بازدید | 101 پست
اگه نالایقی مرد ثابت بشه زن راحت می‌تونه طلاق بگیره

نه اونم نباید باشه همونطور که مرد میتونه هروقت دلش بخواد زنو بی هیچ دلیل طلاق بده زن هم باید هروقت بخواد بی هیچ دلیل طلاق بگیره درعیر اینصورت بی عدالتیه بی انصافیه برده داریه

تعجبم ازت اینه تو آیه به عربی زده وضربوهن تو اینو ول کردی چسلیدی به معنی فارسیش😏

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)
چه ربطی داره عدالت اینه هم مرد هم زن حق طلاق داشته باشن مرد حق طلاق باهاشه زن نخواد زندگب کنه مرد می ...

عزیز من 

میدونی چرا خدا اینو گفته

مرد اگ زن و نخواد هرکاری کنی نمیخواد ولی زن اگ بهش محبت کنی ممکنه علاقه پیدا کنه

ولی اینکه آنقدر زن و مچرخونن موهاشو سفید شه ربطی ب قران نداره اگ ما همه چیزمان قرآنی بود مرد همچین کاری با زن نمیکرد دیگ گفته مهریه زن رو همون اول بدن ک نمیدن.دین گفته اگ تونستی مساوات ایجاد کنی میتونی زن دیگ هم بگیری حتی اگ اندازه سرزون نتونستی مساوات ایجاد کنی حق زن گرفتن نداری.هیچ مردی هم نمی تونی اینکارو کنه پس یه شرط محال گزاشته ولی بدبختانه ب همه قرآن عمل نمیشه

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیز من  میدونی چرا خدا اینو گفته مرد اگ زن و نخواد هرکاری کنی نمیخواد ولی زن اگ بهش محبت کنی ...

چرا توجیه میاری اون توجیه خط اولت چرت بود این برده داریه زن مثل دسمال کاغدیه بخوان میندازن آشغالی نخوات هم حال میکنن باهاش ولی زن بردس برده😐😐

چه ربطی داره عدالت اینه هم مرد هم زن حق طلاق داشته باشن مرد حق طلاق باهاشه زن نخواد زندگب کنه مرد می ...

و درباره مسواک این و من از یه عالمی شنیدم حتی

ولی قرآن گفته تنبیه ک تنبیه میتونه حرف نزدن باشه.

تازه گفته اگ سرکشی کرد.سرکشی حالا میتونه چه معنی داشته باشه.شاید خیانت باشع

نمی‌دونم چی بگم دیگه پس بهتره اون مدل قرآن و نخوانیم تا اعصابمون خراب نشه

من که طلاقمو گرفتم با بدبختی فقطم شانس آوردم وگرنه زن هست تو دادکاه 12 ساله ورگیره طلاقش نمیدن

ولی سختع برام ازدواج کردن میترسم وقتی هیچ حقوقی ندارم ترسناکه

و درباره مسواک این و من از یه عالمی شنیدم حتی ولی قرآن گفته تنبیه ک تنبیه میتونه حرف نزدن باشه. تا ...

تمکین رو علما گفتن دست رد به سینه زن بزنی یعنی رابطع خواست رابطع ندی بهش

خود آیه رو ببین زده وضربوهن یعنی بزنید آنهارا

توجیه نیار خودتم خوب میدونی ظلم شده به ما زنا 

چرا توجیه میاری اون توجیه خط اولت چرت بود این برده داریه زن مثل دسمال کاغدیه بخوان میندازن آشغالی نخ ...

عزیزم من قصد توجیح کردن شما رو ندارم.فقط همون جور ک شما میگه غلطه ب نظر من درسته.

ما خودمون با حرفا و طرز فکر خودمون جایگاه زن و میاریم پایین

همین مهریه چقدر کمک حال زنه.ولی اینکه دیگ دولت قسط بندیش کرده ربطی ب خدا نداره.

عزیزم من قصد توجیح کردن شما رو ندارم.فقط همون جور ک شما میگه غلطه ب نظر من درسته. ما خودمون با حرفا ...

همون مهریه هم پولیه که میدی به زن انگاری برده میخری البته شوهرای ما اونم نمیدن

تا صبحم بگی برده داریه

حتی اگرم درست بودا باشه مال 1400 سال قبله اون موقع شاید خوب بوده ولی الان نه 

شرایط پارسال با امسال قابل قیاس نیست وای به حال 1400 سال قبل

تمکین رو علما گفتن دست رد به سینه زن بزنی یعنی رابطع خواست رابطع ندی بهش خود آیه رو ببین زده وضربوه ...

من تا یه چیز و مطمئن نباشم و خودم قبول نداشته باشم.اصلا دفاع نمیکنم.من همه چیز قرآن و قبول دارم با دلیل.ولی هیچ چیز قانون ایران قبول ندارم

من تا یه چیز و مطمئن نباشم و خودم قبول نداشته باشم.اصلا دفاع نمیکنم.من همه چیز قرآن و قبول دارم با د ...

قانون دقیقا قرآنو اجرا میکنه نه کم نه زیاد باز دمشون گرم دیه رو برابر کردن خلاف قرآن😐ارثم قراره برابر کنن حلاف قرآن

دلایلی که میاری خیلی پیش پا افتادن مثلا همونکه آوردی برای اینکه حق طلاق با مرده

تاپیکاتو خوندم درگیر دادگاهی توام صبر کن میرسی به حرفام

همون مهریه هم پولیه که میدی به زن انگاری برده میخری البته شوهرای ما اونم نمیدن تا صبحم بگی برده دار ...

قرآن کتابی هست برای تمام زمان ها

ک فقها نسبت ب قران برای هر زمان تصمیم میگیرن 

ولی صحبت من و شما باهم فایده ای نداره چون ن شما قبول میکنی ب دوتا حرف من و ن من.پس موفق باشی عزیزم